❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 32499 TL

Pure ile Pulse arasında bulunan 3.500 farka değer mi yoksa her ikiside soğutma vs olarak aynı kart mı? Sanırım düzgün bir UV ayarı ile aynı performansı olarım fps bazında?
Farka değmez sistemleri tamamen aynı renk farklı..Pure heralde 000000000000.1 daha iyidir o da biraz daha fazla wat çektiğinden karınca farkı

Haydi hayırlısı bakalım. Sistemimi açayım da youtube'da video izleyeyim :)
Yalnız tank gibiymiş desteksiz kullanılmaz.

Not: bu arada başlığı açan arkadaşa teşekkürler. Vesile oldu.

Ekler

• 18540.webp
    18540.webp
    387.8 KB · Hit: 69

Güle güle kullan :)

yanık kokusu gelmeye başlayınca fikrin değişebilir hocam
Birkaç örnek üzerinden hiçbir zaman genelleme yapmamak lazım. Eğer üretim hatası yoksa ve kullanıcı montajı yanlış yapmadıysa, yanık korkusu tamamen yersiz. İlla yanık ihtimali düşünülecekse, RTX 40 serisinden beri en problemli kartların Nvidia olduğunu söyleyebiliriz; ancak orada da sorun genellikle montaj hatası veya DOA ürünlerden kaynaklanıyor. Kaldı ki sadece karta da bağlı değil bu olaylar.

Oldu gibi be :) Allah herkese daha iyilerini nasip etsin. Şimdilik sıkıntı yok. Boşta 44 derecelerde seyrediyor.

Ekler

• 18541.webp
    18541.webp
    582.5 KB · Hit: 69
  • 18543.webp
    18543.webp
    481.1 KB · Hit: 70
Oldu gibi be :) Allah herkese daha iyilerini nasip etsin. Şimdilik sıkıntı yok. Boşta 44 derecelerde seyrediyor.
2x 8 pin için tek kablo kullanmamalısınız, fanlara lcd panele rgb oyuncakalara 3214123123 tl para harcıyorsunuz ama temel şeylerden bir habersiniz.

2x 8 pin için tek kablo kullanmamalısınız, fanlara lcd panele rgb oyuncakalara 3214123123 tl para harcıyorsunuz ama temel şeylerden bir habersiniz.
neden insan gibi cevap vermek bilgi vermek varken laf sokma hevesindesiniz? hiçbir şeyden bihaber değilim psu 12V-2x6+2 kendi özel kablosu var ve herhangi bir sıkıntı yaratacak durum yok bu bir! ikincisi ne fanlara para verdim ne ekrana, kasa rampage nova kendinden ekranlı kasa modeli. fanlar da kendi fanı, yani ekstra bir halta para vermedim. commodore 64ten beri bilgisayar kullanıyorum o yüzden hangi kablonun kime neye yeteceğini eminim senden daha iyi bilirim bu üç! lütfen insanlara bilgi verirken cevap verirken daha düzgün konuşun. iyi günler dilerim

Hayırlı olsun
Rampage boyle ekranlı kasası varmiymis ilk defa görüyorum 😀

Kasa da baya yakışıklı durmuş :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Kasamı size göstermek istedim. :) NZXT H3 Flow, fanlar Asiahorse Nyota.
Hocam yük altında ısınıyor mu? Bende de böyle Kasa vardı ama alt taraf delikli değildi aşırı ısınma yapıyordu kasayi değiştim

Ekler

• 1000077665.webp
    1000077665.webp
    482.4 KB · Hit: 32
Hayırlı olsun
Rampage boyle ekranlı kasası varmiymis ilk defa görüyorum 😀
Teşekkür ederim hocam. Valla akvaryum kasa taraftarı değilim ama bu kasa indirimdeydi 6 bine falan geldi kuponla falan. Açıkçası beğendim. 7 fanla geliyor. Hem sogutma performansı iyi hem rbg kontrolleri uzaktan kumandalı hem de monitör panel yani ekran kartına bağlıyorsunuz. Güzel yani parasına göre. Ama kutusundan çıktığı hali uçak gibi çalışıyor:) fan ayarı için ayrı hub aldım. Şimdi gayet sessiz ve şık.

O ilk kutu açılışı ayrı bir tat. Bu arada kutudan tutucu çıkıyor onu kesin kullan

Ekler

• 1000074616.webp
    1000074616.webp
    917.5 KB · Hit: 42
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,872
Üyeler
197,072
Son üye