🔥İndirim Honor Magic 8 Pro 12/512 69.999tl

Androidciyim ama yok aga ya 70K ya android cihaz almam kusura bakmayın.

70K vereceksem gider iphone alırım en azından satarken çöp muamelesi görmez. Kayıtlı vs. alınacaksa o zaman eyvallah ama öteki türlü verilen paraya yazık günah.
İnsanlar çok cahil olduğu için öyle.

70 bin hala çok fazla bu telefon için, gerçe telefon zaten o para değilde, türkiye de yaşıyoruz malum 1 tane bana 1 tane devlete...

apple fanboyu degilim hayatimda apple urunu hic kullanmadim ama gercekten 70 androide absurt ya

honor alıyosanız bilinki guncellemeler sıkıntı gec gelır onun dısında telefonları guzel

Arkadaşlar evet honor ve Samsung yenilik anlamında daha iyi ve artık 6 yıl güncelleme destegi sunuyorlar ama siz Türkiye'de bu telefonları Apple gibi yüksek fiyattan zor satarsiniz çünkü ikinci el piyasası yok. Millet araba alır gibi yatırımlık telefon alıyor resmen bu adam Android telefon 2 kat güzel olsa da gidip Apple alacak çünkü diğer markalar sürümden kazanırken onlar onlarca yıl ünlülere sponsor olup ve fiyatları yüksek tutup milletin aklında luks marka algısı oluşturdular. Apple böyle devam ederse bi 4 5 yıl içinde azimsanan bu fark katlanmaya devam edecek ve bu markalar Apple seviyesini geçecek. Yeni yeni uzun güncelleme + pahalı telefon üretim modeline geçmeye başlıyorlar

Son düzenleme:
honor alıyosanız bilinki guncellemeler sıkıntı gec gelır onun dısında telefonları guzel
bence giris seviye telefonlari gercekten parasinin hakkini veriyor
Arkadaşlar evet honor ve Samsung yenilik anlamında daha iyi ve artık 6 yıl güncelleme destegi sunuyorlar ama siz Türkiye'de bu telefonları Apple gibi yüksek fiyattan zor satarsiniz çünkü ikinci el piyasası yok. Millet araba alır gibi yatırımlık telefon alıyor resmen bu adam Android telefon 2 kat güzel olsa da gidip Apple alacak çünkü diğer markalar sürümden kazanırken onlar onlarca yıl ünlülere sponsor olup ve fiyatları yüksek tutup milletin aklında luks marka algısı oluşturdular. Bir 4 5 yıl içinde bu markalar da Apple seviyesine gelir yeni yeni aynı üretim modeline geçmeye başlıyorlar.
gercekten her turlu luks tuketime anlam verebiliyorum araba, kiyafet vs ama telefon kismi cok sacma geliyor zaten kimsenin telefonda agir bi yuklu bi is yaptigi yok herkes ya kaydiriyor ya da birileriyle mesajlajiyor ama nedense herkes telefon her yil telefon degisiyor

bence giris seviye telefonlari gercekten parasinin hakkini veriyor

gercekten her turlu luks tuketime anlam verebiliyorum araba, kiyafet vs ama telefon kismi cok sacma geliyor zaten kimsenin telefonda agir bi yuklu bi is yaptigi yok herkes ya kaydiriyor ya da birileriyle mesajlajiyor ama nedense herkes telefon her yil telefon degisiyor
Su olaya kesinlikle katılıyorum kimse profesyonel fotoğrafçı değil, kimse her gün yüksek işlem gücü kullanmıyor üstüne Apple telefonların o kadar kalın olup bataryasının az olması da beni rahatsız ediyor. Ayrıca o kadar para veriyorsun bazı modelleri ısıyı düzgün dagitamamasindan tut ekranı 60hz geliyor sırf insanlar pro modelleri alsın diye. Bugün 20k Lik bir telefon ve iyi bir internet bile bir insanın tüm ihtiyacınini fazlasiyla karşılar ama insanlarda tüketim çılgınlığı var 🫤

Son düzenleme:
Aslında 70k-100k insanlara lüks için ucuz geliyor. Android ile ortam yapınca kucumsendiklerini düşünüyorlar. Ünlü, İş adamı Amerikalılar hep bu telefonu kullanıyor, tüm tr unlulerinde bu telefon var adam kafasında hesaplıyor ben bunu 70 e alsam 45 e okutsam zaten Android ömrü 2 yıl (ki min 6 yıl kullanan var cevremde) diyorlar 2 yıl Apple kullanırım satarım yenisini alırım diye düşünüyorlar
Su olaya kesinlikle katılıyorum kimse profesyonel fotoğrafçı değil, kimse her gün yüksek işlem gücü kullanmıyor bugün 20k Lik bir telefon ve iyi bir internet bile bir insanın tüm ihtiyacına fazla ama insanlarda tüketim çılgınlığı var 🫤
android omru rahat 4-5 yil hocam bende s20fe var 3 yil oldu hala cayir cayir goturuyor hala degistirmeyi dusunuyorum ama arabanin anahtarsiz calistirma ozelligi eski telefon oldugundan desteklemiyor, ama tuketim cilginligi konusunda haklisiniz bende de var tuketim cilginligi, ucuz urun alarak dizginliyorum genelde sonrasinda ulan ben buna niye bu kadar para verdim demek yerine ulan ben bunu niye aldim pismanligini yasiyorum en azindan :D

android omru rahat 4-5 yil hocam bende s20fe var 3 yil oldu hala cayir cayir goturuyor hala degistirmeyi dusunuyorum ama arabanin anahtarsiz calistirma ozelligi eski telefon oldugundan desteklemiyor, ama tuketim cilginligi konusunda haklisiniz bende de var tuketim cilginligi, ucuz urun alarak dizginliyorum genelde sonrasinda ulan ben buna niye bu kadar para verdim demek yerine ulan ben bunu niye aldim pismanligini yasiyorum en azindan :D
Android düzgün kullanımda 8 yıl bile gider hocam çevremde var. Tabii 4 5 yıldan sonra performans düşer ve markaya göre değişir bu tüm telefonlarda böyle. Ek olarak önerim ben ekran kırılsa da servise gondermiyorum durum kötüyse telefonu degisiyorum çünkü tecrübelerime göre servise giden telefon daha hızlı bozuluyor düzgün bir teknisyene denk gelme şansı çok az

Son düzenleme:
Bir telefona bu paraları verecekseniz eğer Apple hariç markası ne olursa olsun kullanıcı telefonu olarak almanız gerek.

Ülkemizdeki zihniyetten dolayı Apple ikinci elde her halükarda çok daha iyi niye çünkü fame oluyorsun, kafelerde o elmayı görünce bi şeklin oluyor, ha birde klasik yaa ben ios a alıştım başka telefon kullanmamam kafası.

Örneğin; vivo, huawei, iqoo, oppo. Cihazların güncel fiyatlarını baz alırsak en yüksek iphone modeli ortalama 140 150 bandında. Bu saydığım markalarda da en üst seviye amiral gemileri aşşağı yukarı aynı veya bi tık daha ucuz.

Kamerada kat kat tokatlıyor, ses yüksekliği ve kalitesinde tokatlıyor, ekran kalitesinde tokatlıyor, donanım olarak zaten orta seviye laptop gücündeler. Yani kıyas götüremeyecek kadar çok fark var artık.

Apple da bi ios muhabbeti var onu da artık planlı eskitmeden dolayı eskisi kadar savunamıyor fanboyları, topu topu bugüne kadar 45 model çıkarmışlar. Aktif güncelleme alan sanırım 20 25 vardır, bırak ta ios işletim sistemi iyi stabil olsun. Android tarafında model olarak sayısını tahmin bile edemiyorum. Her bir cihaza yeniden derleme vs. derken illaki bug lar sıkıntılar çıkıyor. Ama günümüzde artık o da kalmadı.

İşin özü üst seviye telefon alabilen adam bu parayı acımadan verecek ve telefonun özelliklerini dibine kadar kullanacak. Yatırım yapmak istiyorum gerekirse powerbanke bağlı yaşarım yada bütün özellikleri kapatıp 3310 gibi kullanırım diyen varsa Apple dan devam etsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,555
Üyeler
196,990
Son üye
Invader230
Geri