Yorgun_Ayi2
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
- Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl bakabilöirimişlemcinin GHZ kaçta çalışıyor ona bakarmısın belkide voltaj kısıyordur
nasıl bakabilöirimişlemcinin GHZ kaçta çalışıyor ona bakarmısın belkide voltaj kısıyordur
görev yöneticisinden performans CPUnasıl bakabilöirim
Hemen yapıyorumsteamden forzanın dosya bütünlüğünü doğrular mısın oyunu kapatıp
doğruladıktan sonra hemen ileteceğimgörev yöneticisinden performans CPU
rdr indirmem gerekir internette şöyle bir video buldumBöyle ekran kartına basan başka bi ağır oyun varmı sende? Rdr tlou gibi vs farketmez en azından onları dene internetteki sonuçlarıyla karşılaştır onlarda normal değerlerde ise sıkıntı oyundadır
amd yazilimindan kisıtlamis olma ihtimali var%100 bir yanlışlık var ama çözemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok ya o kilşitli değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
50 fps'e düştü öylede
işe yaramadı amd kart olduğu için dlss yok büyük ihtimal bendeHocam tam önüme böyle bi video çıktı bi şu ayara bakarmısınız
Heee ayara çok dikkat etmedim ben ya neyse.işe yaramadı amd kart olduğu için dlss yok büyük ihtimal bende
görev yöneticisinden performans CPU
Forza 6 oynarken darboğaz için % değil Watt değerini takip et. 300W lara yaklaşman lazım. FSR Frame Generation yok mu 4K Ultra Preset RX 6800 XT ile 55-62 fps alıyorum frame gen kapalıyken. Xess Frame gen ile 75-90. Senin kart FSR4 destekli oyunda fsr3/4 frame gen vardırMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum ya
Yok hocam ya ne 2k nede 4k'da sabit 100 alamadıkForza 6 oynarken darboğaz için % değil Watt değerini takip et. 300W lara yaklaşman lazım. FSR Frame Generation yok mu 4K Ultra Preset RX 6800 XT ile 55-62 fps alıyorum frame gen kapalıyken. Xess Frame gen ile 75-90. Senin kart FSR4 destekli oyunda fsr3/4 frame gen vardır