Gamepower Kulaklık Pedi Dikiş Sökülmesi ve Garanti Durumu

Hocam sendeki gene iyi bende bazen herzaman değil 30sn basılı tutunca açılıyor bende lansmanda ilk 1200tl ye çıktığında aldım.
30sn basılı tutarken anlık çek bırak yaptınmı tuşa sıofırdan 30sn tutmak gereiyor bazen bende sende nasıl bilmiyorum.
Ama bu sendeki 15sn ve bendeki 30sn den şu şekilde kurtulabilirsin kulaklık kapalıyken pc başında şarj kablosuna veya şarj adaptörüyle şarja tak ve açma tuşuna basılı tut 3sn de açılıyor açılıncada şarjdan çekersin
Bu sorunla garanti ilgilenmiyor mu?

Bu sorunla garanti ilgilenmiyor mu?
Bu sorunla ilgilenmiyorlar galiba çünkü bu sorun herkesde var bu kulaklıkda olan sıradan bişey diyebilcek bi sıkıntı bu.
Kulaklık genel olarak güzel mirofon kaliteside baya iyi bi yazılım desteği olsaydı tadından yenmezdi
Şuanki deneyimime göre 1200tl ye lansmanda aldım şuan olsa gene alınır 30sn sorunu çok nadir oluyor önemsenmeyebilinir.
2000tl için tartışılır şuanki fiyatı 2000tl ama gene alınır gibi 2000tl ye daha iyisi dencek ne var bilmiyoruım kablosuzda

Bu sorunla ilgilenmiyorlar galiba çünkü bu sorun herkesde var bu kulaklıkda olan sıradan bişey diyebilcek bi sıkıntı bu.
Kulaklık genel olarak güzel mirofon kaliteside baya iyi bi yazılım desteği olsaydı tadından yenmezdi
Şuanki deneyimime göre 1200tl ye lansmanda aldım şuan olsa gene alınır 30sn sorunu çok nadir oluyor önemsenmeyebilinir.
2000tl için tartışılır şuanki fiyatı 2000tl ama gene alınır gibi 2000tl ye daha iyisi dencek ne var bilmiyoruım kablosuzda
Bende bu aralar hep var her açtığımda 15saniye falan bekliyorum açılması için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk drfa başıma geldi

Bende bu aralar hep var her açtığımda 15saniye falan bekliyorum açılması için

İlk drfa başıma geldi
Kendilğindne düzeliyor aslında bi yerden sonra ama genede can sıkabiliyor

Arkadaşlar iyi günler Yakşalış 8 Aydır kullandığım Gamepower Aero ultra kulaklığımın geçtiğimiz günlerde kulaklık pedinde iç ve dış yastığın birleştiği yerde bi sökülme tarzı biey yaşanmış yavaş yavaş sökülmüş şu 1 hafta içinde yeni farkettim
Kulaklığı alalı 8 dan 1 hafta fazla olmuş Ne yapmam lazım acaba komple kulaklığı kutusu ile mi yollayayım yoksa gamepower a durumu izah edebilceğim bi adresden iletişime fln geçsem bana Sol kulaklık pedini fln yollarlarmı acaba?
Genel olarak aktif kullandığım için çok göndermek de istemiyorum alternatif yol arıyorum yaparlarmı onunda garantisi yok çünkü boşu boşuna yollayıp beklemekde istemiyorum
Yardımcı olacak birisi varsa çok memnun olurum
bendede aynı durum var

Ekler

• 1780766785676.webp
    1780766785676.webp
    701.9 KB · Hit: 1
Arkadaşlar iyi günler Yakşalış 8 Aydır kullandığım Gamepower Aero ultra kulaklığımın geçtiğimiz günlerde kulaklık pedinde iç ve dış yastığın birleştiği yerde bi sökülme tarzı biey yaşanmış yavaş yavaş sökülmüş şu 1 hafta içinde yeni farkettim
Kulaklığı alalı 8 dan 1 hafta fazla olmuş Ne yapmam lazım acaba komple kulaklığı kutusu ile mi yollayayım yoksa gamepower a durumu izah edebilceğim bi adresden iletişime fln geçsem bana Sol kulaklık pedini fln yollarlarmı acaba?
Genel olarak aktif kullandığım için çok göndermek de istemiyorum alternatif yol arıyorum yaparlarmı onunda garantisi yok çünkü boşu boşuna yollayıp beklemekde istemiyorum
Yardımcı olacak birisi varsa çok memnun olurum
Reis kulaklıktan memnunmusun şuanda 1999 TL Almayı düşünüyorum

Reis kulaklıktan memnunmusun şuanda 1999 TL Almayı düşünüyorum
Hocam fiyatına göre değer alınır öneririm rahat kullanışlı aynı paraya kablolu alcana bunu al daha güzel type c girişli ayrıca dungle hem usb hemde type c hem telefon hem pc de kullanabilirsin güzael yani ama tek bi soruınu var çok nadir bazen güç tuşuna 15sn basılı tıtınca açılabilyior oda nadir oluyor yani şuan memnunum kullanuşlıuk açısından.
Ama driveri yok aklında olsun

bendede aynı durum var
Oksid bilişimin sitesinden garnati süreci başlatabiliyon fatura ve şikayeti yaz yolla kargo kodu verirler yollarsın ped değişimi yaparlar

Kulaklık genel olarak iyi mi? hocam Alınır mı? peki
Ben olsam gene alırım kalitesi güzel yani mikrofonu çıkartılabiliyor sağlamlık olarkada güzel alınır. 2000 lira verilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,829
Üyeler
197,063
Son üye
ReaLx99
Geri