selam başkan işlemciyi değiştirmişler ben küreli yuvarlak olan kutuda gönderdim ufak bi kutusu var gelenin. Sisteme taktım taktıgım gibi octt açtım whea hatası yok sıfır işlemci zamanla kendini yemiş sanıyorum şuana kadar kilitlenme de olmadı ki zaten octt de daha power testinde 800wata kadar dayandıgında anında hata basıyodu bi saat test ettim sorun yok gerçekten çok ilginçsonucu bilgilendir bizide ya merak ediyorum. geçmiş olsun tekrardan.
hayırlı olsun hocam güzel günlerde adamlar şak diye değiştirmişlerselam başkan işlemciyi değiştirmişler ben küreli yuvarlak olan kutuda gönderdim ufak bi kutusu var gelenin. Sisteme taktım taktıgım gibi octt açtım whea hatası yok sıfır işlemci zamanla kendini yemiş sanıyorum şuana kadar kilitlenme de olmadı ki zaten octt de daha power testinde 800wata kadar dayandıgında anında hata basıyodu bi saat test ettim sorun yok gerçekten çok ilginç
Saol hocam ellerine geçtikden 3 saat sonra kargoya vermişler yenisini bende şaşırdım biraz dhl adreste sıkıntı yaşamış yoksa süreç 4 günü geçmicekti windowsta da açık ara daha akıcı coklu işlemlerde donuyodu kimi zaman oda kaybolduhayırlı olsun hocam güzel günlerde adamlar şak diye değiştirmişler
çok mutlu oldum yabancı forumlarda okuyorduk değiştirdiklerini böyle ama türkiyede ilk sen denk geldin bende 2 tane 13 14 . nesil i7 var sorun yaşamadım ben ama en azından böyle bir opsiyonumun olduğunu bilmek güven veriyor daha 2 sene garantim varSaol hocam ellerine geçtikden 3 saat sonra kargoya vermişler yenisini bende şaşırdım biraz dhl adreste sıkıntı yaşamış yoksa süreç 4 günü geçmicekti windowsta da açık ara daha akıcı coklu işlemlerde donuyodu kimi zaman oda kayboldu
benim arkadaşta 13700k vardı hocam onunkini değiştirdiler bende ondan göndereyim dedim biraz windows kullanınca özellikle ya kitleniyodu pc ya reset atıyodu garantileride artı 3 yıl daha uzattılar diye biliyorum sistemde en ufak bi garip durumda gönderin hocam 13600k da sorun yaşamadım bende mesela ama 14900k 14400f den daha kötüydü windows ortamında özellikle yazdıgım mail de de intele belirttimçok mutlu oldum yabancı forumlarda okuyorduk değiştirdiklerini böyle ama türkiyede ilk sen denk geldin bende 2 tane 13 14 . nesil i7 var sorun yaşamadım ben ama en azından böyle bir opsiyonumun olduğunu bilmek güven veriyor daha 2 sene garantim var![]()
aslında oyunda mikro stutter yaşıyordum 7800x3d geçince kayboldu onlar acaba ondan dolayı olabilir mi tek bir oyunda yapıyordu başka hiçbiryerde herhangi bir sorun yaşatmadı bana ama yakın zamanda işlemciyi sökecem 3 senedir sokette arka tarafınada bakmadım hiç.benim arkadaşta 13700k vardı hocam onunkini değiştirdiler bende ondan göndereyim dedim biraz windows kullanınca özellikle ya kitleniyodu pc ya reset atıyodu garantileride artı 3 yıl daha uzattılar diye biliyorum sistemde en ufak bi garip durumda gönderin hocam 13600k da sorun yaşamadım bende mesela ama 14900k 14400f den daha kötüydü windows ortamında özellikle yazdıgım mail de de intele belirttim
olabilir bence bende abuk subuk ani droplar yaşadım kaldı ki 4k da bide besleme problemide olmadığı halde şuan yağ gibi akıyor göndermeden ramleride test etmiştim hatta şüphelenip onlar sorunsuzaslında oyunda mikro stutter yaşıyordum 7800x3d geçince kayboldu onlar acaba ondan dolayı olabilir mi tek bir oyunda yapıyordu başka hiçbiryerde herhangi bir sorun yaşatmadı bana ama yakın zamanda işlemciyi sökecem 3 senedir sokette arka tarafınada bakmadım hiç.
çok fazla işlemci benchmarka soktum sorun göstermedi ama neyse bakıcam hele bi ddr4 anakart ve psu bulabilirsemolabilir bence bende abuk subuk ani droplar yaşadım kaldı ki 4k da bide besleme problemide olmadığı halde şuan yağ gibi akıyor göndermeden ramleride test etmiştim hatta şüphelenip onlar sorunsuz