Öneri RX 580 4gb Alınır mı

4500 e rx7600 satan vardı bütçen çıkıyorsa ankarada. Furmakrı fena değildi ama geçmişini bilemem tabi

Merhabalar rx 580 4gb modeli 2800 TL'ye alınır mı furmarkta 20 dakikada 71 derecede gösteriyor ama fan hızı %99 du satıcıya sorduğumda otomatik dedi birde kendisinin kartı olmadığını söyledi
Bro şimdi ben 4 5 yıldır rx570 4gb kullanıyorum. Fan sesinden hiç rahatsız olmadım bu süre boyunca. Ama 3 aydır falan rx580 8gb modeline geçtim yüke bindiği zaman fan sesinden odaya yaklaşılmıyor kapılar açık olsun oturma odasından duyuyorsun sesi ben voltaj düşürüp fan ayarı çektiğim zaman da driver çöküyor sürekli o yüzden bence elindeki kart iyi kötü idare esiyorsa çok bulaşma bence sapphire marka bendeki 580

Bro şimdi ben 4 5 yıldır rx570 4gb kullanıyorum. Fan sesinden hiç rahatsız olmadım bu süre boyunca. Ama 3 aydır falan rx580 8gb modeline geçtim yüke bindiği zaman fan sesinden odaya yaklaşılmıyor kapılar açık olsun oturma odasından duyuyorsun sesi ben voltaj düşürüp fan ayarı çektiğim zaman da driver çöküyor sürekli o yüzden bence elindeki kart iyi kötü idare esiyorsa çok bulaşma bence sapphire marka bendeki 580
10 dk lik furmarkta 75 derece olan rx 580 buldum daha çok kafama yattı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sapphire modelindenmidir nedir bende rx470 te yaşadım

Merhabalar rx 580 4gb modeli 2800 TL'ye alınır mı furmarkta 20 dakikada 71 derecede gösteriyor ama fan hızı %99 du satıcıya sorduğumda otomatik dedi birde kendisinin kartı olmadığını söyledi
Uyandık fanı fullemis ki düşük Sıcaklık göstersin uzak dur bence

10 dk lik furmarkta 75 derece olan rx 580 buldum daha çok kafama yattı

Sapphire modelindenmidir nedir bende rx470 te yaşadım
O zaman modelle alakalı ya gerçekten inanılmaz bir fan sesi var sanki pancar motoru çalıştırıyoruz odanın içinde altı üstü Cs oynayacağım.

O zaman modelle alakalı ya gerçekten inanılmaz bir fan sesi var sanki pancar motoru çalıştırıyoruz odanın içinde altı üstü Cs oynayacağım.
Çok iyi anlıyorum Sapphire rx 470 8gb yaşadım uçak motoru gibi ses yapıyor 2 dk da 84 derece oluyordu

O zaman modelle alakalı ya gerçekten inanılmaz bir fan sesi var sanki pancar motoru çalıştırıyoruz odanın içinde altı üstü Cs oynaya Sapphire serisi

Demekki Sapphire serisi mininglerde baya yorulmuş

Uyandık fanı fullemis ki düşük Sıcaklık göstersin uzak dur bence
Aynen birde son fiyat diyor 150 lira bile düşmedi

Geri