Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,117
hocam örnegin 2k monitör aldım ben. HZ si önemli değil video izliyeceğimi varsayın. Full hd monitöre göre ekran kartını dahamı çok yoruyor daha iyi çözünürlük olduğu için
Video izleyeceksen ekran kartı aman aman yorulmaz ama oyunlarda 1080 ile 2 k arasında ekran kartına binen iş yükü artarhocam örnegin 2k monitör aldım ben. HZ si önemli değil video izliyeceğimi varsayın. Full hd monitöre göre ekran kartını dahamı çok yoruyor daha iyi çözünürlük olduğu için
evethocam örnegin 2k monitör aldım ben. HZ si önemli değil video izliyeceğimi varsayın. Full hd monitöre göre ekran kartını dahamı çok yoruyor daha iyi çözünürlük olduğu için
Normal Kullanımda Fark Etmez Oyun Oynarken Fark Eder Sadece .hocam örnegin 2k monitör aldım ben. HZ si önemli değil video izliyeceğimi varsayın. Full hd monitöre göre ekran kartını dahamı çok yoruyor daha iyi çözünürlük olduğu için
Kral ekran kartı yüzde 3 kullanılıyorsa yüzde 5 olur video izlerken ekran kartı uyku modu gibi bir şeyde olur yormazhocam örnegin 2k monitör aldım ben. HZ si önemli değil video izliyeceğimi varsayın. Full hd monitöre göre ekran kartını dahamı çok yoruyor daha iyi çözünürlük olduğu için
Valla Bende FHD İçin 27 Tavsiye Etmiyorum Ama Fiyat .fiyatı çok iyi ama 27 inçte bence 2k olmalı monitör pikseller ekranı doldurmaya yetmiyor ama fiyat gerçekten 280 hz için bedavanın bedavası
2k 120 hz fazeon almıştım kaç saat önce iptal edip bunu almak daha mı mantıklı sence maksat hikayeli falan oynamak için alacaktım çok fark eder mi. yatağa doğru çekip kullanacağım yani çok yakından bakmayacam monitöre
tamam azda olsa farkediyor bende onu ögrenmek istemiştim teşekkür ederimKral ekran kartı yüzde 3 kullanılıyorsa yüzde 5 olur video izlerken ekran kartı uyku modu gibi bir şeyde olur yormaz