2. El Piyasasının Saçmalığı...

Reaksiyon skoru
0
Beyler ekran kartı bakıyorum. Kafamda da ya elimdeki sistemi kurtarmak yada 0'dan sistem kurmak varken 2. el siteleri olsun 0 fiyatları olsun sürekli karşılaştırıyorum, araştırıyorum.
Fakat gına gelen ve beni gerçekten olsun neredeyse her ekran kartında şu durum üzüyor. 0 ından pahalı veya aynı fiyata neden 2. el var????? Ben sadece 1 örnek olsun diye 1 fotoğraf koyuyorum.
Ayrıca şununda farkındayım modelleri farklı ama yani :D Abdullah abide bunu çok dile getirdi bende konu olarak eklim dedim belki görürsünüz belki 1-2 kişi olsun bu konuda fikir sahibi olur.
2. elin 0 ile aynı yada pahalı olmaması lazım....
1781028276357.webp
1781028341848.webp

Beyler ekran kartı bakıyorum. Kafamda da ya elimdeki sistemi kurtarmak yada 0'dan sistem kurmak varken 2. el siteleri olsun 0 fiyatları olsun sürekli karşılaştırıyorum, araştırıyorum.
Fakat gına gelen ve beni gerçekten olsun neredeyse her ekran kartında şu durum üzüyor. 0 ından pahalı veya aynı fiyata neden 2. el var????? Ben sadece 1 örnek olsun diye 1 fotoğraf koyuyorum.
Ayrıca şununda farkındayım modelleri farklı ama yani :D Abdullah abide bunu çok dile getirdi bende konu olarak eklim dedim belki görürsünüz belki 1-2 kişi olsun bu konuda fikir sahibi olur.
2. elin 0 ile aynı yada pahalı olmaması lazım....
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
abdullah hacıgülün bi sözü vardır ikinci ele param yetmedi sıfır aldım diye😃

çok anormal bi fiyat değil, en kötü soğutmalar 51k dan başlıyorsa kaliteli soğutma için 54k çok değil, bu olaya sadece basit bir 2. el yada sıfır olarak bakmaman gerekli, strix yada suprim kalitesi kartlar tabi ki 2. eldede sıfır kötü soğutmalara göre pahalı olur

Geri