❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şu forumda Apo denilen aracıya yağ çekenleri gördükçe hayret ediyorum. Adam açık açık müşteriye saygısızlık yapıp 'PS al' diye laf sokuyor, kibri tavan yapmış, siz hala onu alkışlama peşindesiniz. Yahu ben burada sizin gibi saftiriklerin de adam yerine konulması için konuşuyorum, paranızla rezil olmayın diyorum. Ama yok, illa birilerine yaranma derdindesiniz. Kraldan çok kralcı olma huyunuz yüzünden bu piyasa böyle zaten
aga sen ne bos yapiyon ya milletin ucuza pc alması içinize mi dokunuyor kansız mısınız bu kadar

Şu forumda Apo denilen aracıya yağ çekenleri gördükçe hayret ediyorum. Adam açık açık müşteriye saygısızlık yapıp 'PS al' diye laf sokuyor, kibri tavan yapmış, siz hala onu alkışlama peşindesiniz. Yahu ben burada sizin gibi saftiriklerin de adam yerine konulması için konuşuyorum, paranızla rezil olmayın diyorum. Ama yok, illa birilerine yaranma derdindesiniz. Kraldan çok kralcı olma huyunuz yüzünden bu piyasa böyle zaten
Kimse bana yaranmıyor beğenmedikler şeylerde beni burda çok linçledir onlar ile senin farkın, “Donanım Arşivi bas bas stoklar çok az olacak” lafının ne anlama geldiğini biliyor ve stoğa yetişemezse “yetişemedik eline sağlık” diyor sen ise ucuz mal alamadı diye iğrençleştikçe iğrençleşen yaratıksın. PS al

Nasıl kaçırdım abi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam ihtiyaç varken

Ben 7500f islemcili 5070i aldim dq ilerde işlemciye değiştirmek istesem en mantikli olan 78003xd mi yoksa oyunlarda ayni fpsi verecek daha uygun fiyata bi islemci vsr mi
9700x de hemen hemen ona çok yakın bir işlemci aradaki fark ortalama %5 civarı fiyatı da daha uygun tercih edilebilir ama x3d olmadığı için ramlerinin de kaliteli olması gerek tam performans alabilmen için. Daha serin çalışır soğutucuya daha az para verirsin vs vs ama bütçen varsa 7800x3d al geç

Bu taksit imkanı ve indirime bulamazsın bida önümüzde temmuz var ara zamlarla uçacak fiyatlar asla iade etme bence
Ettim 2 sistemi de. Zaten elimde 4060ti 16gb lı sistem var. Hiç sistemim olmasa fiyatlar çok güzel. Ama insan sırf çok uyguna geliyor diye de kendini bu masrafa sokmaya gerek yok. Eski sistemi satmakla uğraşacaksın monitörü satmak yenisini almakla uğraşacaksın. Açıkcası aradaki bu fark bu strese değmeyecek geldi iade ettim. Bugünün benim için özeti budur.

RTX 5080 sistemi alıp 9 taksit tüm parçaları satıp ekran kartını tutsam mantıklı bir iş olur mu sizce?

5070ti ile çok gidip geldim. aradaki farka değer mi bilmiyorum ama 5080 olanı aldım. uzun süredir bakıyordum baktıkça fiyatlar uçtu gitti. artık iyi bir sistemim olacak gibi. teşekkürler kampanya için

RTX 5080 sistemi alıp 9 taksit tüm parçaları satıp ekran kartını tutsam mantıklı bir iş olur mu sizce?
5080 istiyorsan vatan bilgisayarda var, zotac iyi bir model alınabilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,330
Üyeler
197,177
Son üye
Zyoner12