Onu bilmiyorum ilk defa Türk Telekom kullanmıştım, zaten o konuda sona ekleme yapmıştım o benim deneyimim.Bölgende ya da modeminde sıkıntı var herkeste öyleymiş gibi yazarsan yanlış yönlendirme olur.
Onu bilmiyorum ilk defa Türk Telekom kullanmıştım, zaten o konuda sona ekleme yapmıştım o benim deneyimim.Bölgende ya da modeminde sıkıntı var herkeste öyleymiş gibi yazarsan yanlış yönlendirme olur.
millenicom önermem bi turkcell kutusu varmı bak elektrik odasında filan olur kutuMillenicom ve gigaspeed sitelerinden altyapı sorgulama yaptım. Sanırım Türk Telekom altyapısı gelmiş.
1000 e kadar alırsınız, eve kadar fiberde.
Binaya kadar olsaydı, 100-110 arası.
Sizde eve kadar fiber ve boş port var.
Hız düşüklüğü veya dalgalanma, kablo -ont veya bağlı olduğunuz santralle alakalı olabilir.
Hayırlı olsun.
Yok altyapıya bakmak için millenicoma girmiştim Türk Telekoma başvuracağım 1000 mbps fiber verebiliyorlarmış kendi altyapılarımillenicom önermem bi turkcell kutusu varmı bak elektrik odasında filan olur kutu
İSS Değiştirmende Fayda Var Hocam Telekom Tam Verim Sağlamıyor .Onu bilmiyorum ilk defa Türk Telekom kullanmıştım, zaten o konuda sona ekleme yapmıştım o benim deneyimim.