360mm Sıvı Soğutma Önerisi

güzel duruyor da ürün o kadar ucuz ki güven vermiyor. daha olumsuz yorumunu görmedim.
tecrübeyle sabit ürün sorunsuz sadece ufak bir pompa sesi var o da ucuz etin yahnisi

Ayda max 1,5k olacak şekilde minimum 3 taksitli
Segotep FZ6 Prodan geçecem
İşlemci 7800x3d
Sessiz olmasını istiyorum
Kasa Bitfenix MH100
Montajı kolay olsun
Beyaz olmak zorunda sistem full beyaz
Bunu düşünüyordum ama pek fark etmez dendi
Liquid freezer iii pro al geç

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Fanın ikisi de egzoza karşı direnç oluşturacak şekilde takılmış eğer düz tip fan değillerse.

• Beğen
Liquid freezer iii pro al geç
Lf3 overrated bir model, ben de öneriyordum eskiden iyiydi çünkü lf2. Lf3 de iyidir diye düşünmüştüm. Msi'ın iyi modellerine bile kaybediyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En arkadaki fanı en öne takman lazım eğer düz fansa pc kapalıyken yakından foto at daha net görelim
Onların pp aynı hocam karıştırma :D

Lf3 overrated bir model, ben de öneriyordum eskiden iyiydi çünkü lf2. Lf3 de iyidir diye düşünmüştüm. Msi'ın iyi modellerine bile kaybediyor.

Onların pp aynı hocam karıştırma :D
Harbi hiç farkında değilim😂😅

• Beğen
En arkadaki fanı en öne takman lazım eğer düz fansa pc kapalıyken yakından foto at daha net görelim
Fanın ikisi de egzoza karşı direnç oluşturacak şekilde takılmış eğer düz tip fan değillerse.

Doğru takılıymış da benim bildiğim, fanlar kulenin arkasına değil de önüne takılıyor. Bir şey değiştirir mi bilmiyorum. 7800X3D ile 75 dereceyi görmek normal sayılır aslında.

Doğru takılıymış da benim bildiğim, fanlar kulenin arkasına değil de önüne takılıyor. Bir şey değiştirir mi bilmiyorum. 7800X3D ile 75 dereceyi görmek normal sayılır aslında.
Doğru Konum .

Ayda max 1,5k olacak şekilde minimum 3 taksitli
Segotep FZ6 Prodan geçecem
İşlemci 7800x3d
Sessiz olmasını istiyorum
Kasa Bitfenix MH100
Montajı kolay olsun
Beyaz olmak zorunda sistem full beyaz
Bunu düşünüyordum ama pek fark etmez dendi
Bunu Al Gitsin Hocam Kalite / Fiyat / Performans Bir Ürün Kasan Destekleseydi 420 Mm Olanı Al Derdimde Desteklemiyor :)

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,541
Üyeler
197,711
Son üye
donanımdogu
Geri