Papermatte'nin ekranı çok kötü hocam bu arada. Bakın, siz oyun için alıyorsunuzdur. Klavye/touchpad gereğiniz yoktur, laptop gibi kullanma derdiniz yoktur. Genel ekran kalitesi tüketicisinizdir; zaten S11 ya da honormagic pad 2 alın.Bu model olmasa da papermatte kullandım baskan zaten ekranı ve çizim konusunda çok iyi ama onun disi guncelleme, Android ve işlemci ile bence bu fiyata değmez
Ekrandan öte kalem özellikleri için güzel demek istemiştim papermattelerin ekranı zaten IPS idi yanlış hatırlamıyorsam. 30k verip sadece ekran için bence değmez ki bazı platformlarda ekranı tam gücünde de kullanamıyoruz bunu demek istiyorumPapermatte'nin ekranı çok kötü hocam bu arada. Bakın, siz oyun için alıyorsunuzdur. Klavye/touchpad gereğiniz yoktur, laptop gibi kullanma derdiniz yoktur. Genel ekran kalitesi tüketicisinizdir; zaten S11 ya da honormagic pad 2 alın.
Ben de zaten üstte günceleme ve işlemci güç yetersizliğinden bahsettim. Ancak amacınız oyun/video edit değilse; bu ürünle gelen klavye/touchpad A+ kalitede. Honor'un magicpad klavyesi gerçekten çok çok kötü yanında. Bu bağlamda, bu klavye samsung S serisinin harici klavye/touchpad'i ile yarışır ki onun da fiyatı 7 8 bin bandında. He haliyle, amacı tablet + klavye/touchpad yapmak isteyen birine; bu tablet 20 bine geliyor.
20 bine bu fiyata, oyun oynamayacaksınız ya da video düzenlemeyeceksiniz; HİÇBİR yakın tablet yok ekran kalitesi, malzeme kalitesi, UI akıcılığı, not alma ve medya tüketimi, batarya konusunda.
En son Lenovo sanırım 20-21 bandına SD8G3 bir model satıyordu. Ancak bu modelde de kronik bükülme sorunu var. Aşırı ince, mağazada bile elimle alıp hafif bir kuvvet uygulayınca yamulmuştu mağaza çalışanı ile güldük bu ne diye.
Bu sebeple, dediğim amaçlarla tablet almayı düşünen birisi; gözü kapalı alabilir. Elbette Youtube 1080P sorununu unutmasın.
Ben kendim S10 kullanıcıyım. Çok da mutluyum. Ama medya tüketimi yaparken keşke Huawei olsa elimde diyorum. Olay bu sadece.
Bazi pürüzler var elbet ama Google ile çok haşır neşir biri değilsen çok sorun cikarmazgoogle sorunu hla rahatsız ediyor mu dostlar
Aynı şey 30k verip 128gb tablet almak için de geçerli2026 yılındayız. Diğer özellikleri ne kadar iyi olursa olsun 7 nanometre işlemcili ve google desteği olmayan cihaza 30k vermek büyük ahmaklık olur.
Samsung tab s11 alınır geçilir bu paraya.
Yok geçerli değil 31.5 veriyorsun 256 alıyorsun olay bitiyor.Bazi pürüzler var elbet ama Google ile çok haşır neşir biri değilsen çok sorun cikarmaz
Aynı şey 30k verip 128gb tablet almak için de geçerli![]()
O zaman olabilir ama klavyesi en ucuz 9k bunların yoksa s11 işlemcisi daha iyi ama arada 6k fark olduğunu klavye ile bu farkin (orjinal yerine kaliteli alsan) 9k olduğunu unutmamak gerek aynı segmentte değiller.Yok geçerli değil 31.5 veriyorsun 256 alıyorsun olay bitiyor.
Valla ben bu klavye fetişini anlamıyorum zaten. Bu cihazlar laptop olmuyor klavye takınca. Office uygulamaları falan için lazım oluyor desen o da değil. PC deki office uygulamalarındaki çoğu özellik tablette yok mesela. O yüzden benim tablet alırken klavye karar kriterlerimde bile olmuyor. Ekranı , işlemcisi , yazılımı ve güncelleme desteği çok daha önemli bana kalırsa.O zaman olabilir ama klavyesi en ucuz 9k bunların tabletin 1/3 fiyatı yoksa s11 işlemcisi daha iyi.
Doğrudur ben world ile iki üç uygulama kullanıyorum ama kesinlikle dediğin gibi bir laptop değilValla ben bu klavye fetişini anlamıyorum zaten. Bu cihazlar laptop olmuyor klavye takınca. Office uygulamaları falan için lazım oluyor desen o da değil. PC deki office uygulamalarındaki çoğu özellik tablette yok mesela. O yüzden benim tablet alırken klavye karar kriterlerimde bile olmuyor. Ekranı , işlemcisi , yazılımı ve güncelleme desteği çok daha önemli bana kalırsa.
Hocam ben bu tabletin 2024 modelini kullanıyorum aktif olarak, ve bahsettiğiniz decoder sorunu yaşamadım. Youtube, Netflix sorunum yok yani. Acaba sadece bu modele özgü bir durum mu?Güzel tablet. Hatta dünyadaki en iyi display'a sahip tablet. Tandem Oled ve 1100 Nit parlaklık harika. Ancak, satın alıp 1001 türlü zorlukla iade ettim. İade sebebim ise, ürünün içerisinde işlemci chipset'ine koydukları video decoder yetersizliği sebebiyle; youtube'da 1080P ile limitlisiniz. Bu L1 lisansı ile alakasız direkt bir donanımsal sorun. Hakem heyeti raporu ile onay alarak iade edebildim. Alacaklar bunu göz önünde bulundursun. Google lisanslı ile de alakası yok. Vanced YT versiyonlarında da bunu yapamazsınız. Aramızda, belki yazılımsaldır; çözerim diyenler olursa gerçekten hiç uğraşmasın. Çin Huawei bile şayet 1080P üstü Youtube video'su izlenmek istiyorsanız; browser'ı kullanın diyor. Browser'dan 4K izleyebilirsiniz evet ama browser Youtube yazılımsal decode yapacağı için şarjınız 1440P'lik bir video'da bile 4x hızda gidiyor olacak.
Bunun dışında, işlemcisi Snapdragon 870 gücünde. Arayüz aşırı derecede akıcı ve rahat. Amacınız medya tüketimi, not alma gibi işlerse; düşünmeyin alın. Ancak video edit, gaming amaçlı tavsiye edemem.
Evet hocam, 2024'lerde sorun yok. Sanırım 12X 2025'de de var. T92A işlemcisine özel bir durum.Hocam ben bu tabletin 2024 modelini kullanıyorum aktif olarak, ve bahsettiğiniz decoder sorunu yaşamadım. Youtube, Netflix sorunum yok yani. Acaba sadece bu modele özgü bir durum mu?
Elimde bu modelin 2024 modeli ile beraber Tab s10 ultra ve tab s11 de var fakat bu tabletin ekranı bambaşka. Küçümsenecek bir fark değil. İşlemci konusunda geri planda ona diyecek lafım yok ama sadece işlemci bakımından kıyaslamak hata.2026 yılındayız. Diğer özellikleri ne kadar iyi olursa olsun 7 nanometre işlemcili ve google desteği olmayan cihaza 30k vermek büyük ahmaklık olur.
Samsung tab s11 alınır geçilir bu paraya.
Çok fazla araştırma yapmıştım birçok kişi sorun yaşamış ama spesifik olarak t92a işlemcisine ait bir sorun olduğu bilgisine ulaşamamıştım. Bilmeden doğru bir modeli tercih etmişim o zaman, sevindim. İşlemcileri arasında da küçük bir fark vardı sanırım.Evet hocam, 2024'lerde sorun yok. Sanırım 12X 2025'de de var. T92A işlemcisine özel bir durum.