🔥İndirim Huawei Matepad Pro 12.2 İnç 12/512 GB Bundle Tablet Yeşil 29997 TL

Huawei MatePad Pro 12.2 inç 12/512 Gb Bundle Tablet Yeşil rengi 29997 TL. Satıcı Teknosa. Bazı kartlara peşin fiyatına 6 taksit de mevcut.

Ürün linki: https://ty.gl/6rzrb91pbq68z
Genel olarak Huawei tabletlerine zam yapmış...
Klavye dahil kalem yok ona dikkat edin + ben bu modeli alacağıma Honor magic pad 2 alırım daha iyi

Son düzenleme:
Güzel tablet. Hatta dünyadaki en iyi display'a sahip tablet. Tandem Oled ve 1100 Nit parlaklık harika. Ancak, satın alıp 1001 türlü zorlukla iade ettim. İade sebebim ise, ürünün içerisinde işlemci chipset'ine koydukları video decoder yetersizliği sebebiyle; youtube'da 1080P ile limitlisiniz. Bu L1 lisansı ile alakasız direkt bir donanımsal sorun. Hakem heyeti raporu ile onay alarak iade edebildim. Alacaklar bunu göz önünde bulundursun. Google lisanslı ile de alakası yok. Vanced YT versiyonlarında da bunu yapamazsınız. Aramızda, belki yazılımsaldır; çözerim diyenler olursa gerçekten hiç uğraşmasın. Çin Huawei bile şayet 1080P üstü Youtube video'su izlenmek istiyorsanız; browser'ı kullanın diyor. Browser'dan 4K izleyebilirsiniz evet ama browser Youtube yazılımsal decode yapacağı için şarjınız 1440P'lik bir video'da bile 4x hızda gidiyor olacak.

Bunun dışında, işlemcisi Snapdragon 870 gücünde. Arayüz aşırı derecede akıcı ve rahat. Amacınız medya tüketimi, not alma gibi işlerse; düşünmeyin alın. Ancak video edit, gaming amaçlı tavsiye edemem.

Son düzenleme:
30k etmez kafayı yemişler 12 ram bide 20k ve altı ideal
Hocam klavye + kalem ile 30K eder. Ben 32 binden alıp iade etmiştim kalem + klavye ile.

Klavyesi aşırı kaliteli. O ayarda bir klavye'yi touchpadli halde satın almak başlı başına 6-7 bin belki daha fazla. Samsung harici orijinal klavyesini touchpadli halde 10 bine satıyor diye hatırlıyorum ve inanın bu tabletin klavye/touchpad'i daha kaliteli. Kalemi de yine yanında geliyorsa o da 2-3 bin liralık. Bu bağlamda aslında tabletin aslı 20 bin gibi bir bütçeye geliyor ve 20 bin liraya hiçbir yerde bu kalitede ekran bulamazsınız. İmkansız. Ben bu tabletin ekranı ile Tab S11'in ekranını yanyana koyduğumda mağazada; Samsung'un ekranı sulu boya gibi geliyor göze gerçekten. 1100 Nit Tandem Oled anlatılmaz yaşanır. IPad'in 100 bin liralık pro serisi tabletlerinden ekrandan bile iyi diyebilirim.

Hele bu fiyat bandındaki Apple tabletlerin ekranları bırakın oled'i IPS ve 60Hz'ler. Gerçekten para verenin aklından şüphe ederim ekosistem sebepli aşırı ihtiyaç dışında.

Ama dediğim gibi üstte de, olay amaç. Medya tüketimi (stremio, netflix (gbox ile kurun widevine lisans bypass için)) için ve not alma, öğrenciler için biçilmiş kaftan.

Ancak amacı oyun, video düzenleme gibi işler olanlar için işlemci gücü yetersiz. Bunun yanında arayüz Samsung One UI'dan bile akıcı. Mevcutta S10 kullancısıyım ve Matepad 12.2 Pro daha akıcıydı.

Bir diğer handikap ise güncelleme. Ürün Android 12 üstüne inşaa edilmiş HarmonyOS ile geliyor. Global'e hala native HarmonyOS güncellemesi gelmedi. Tableti alacaklar güncelleme bekleyerek almasınlar.

İade sebebim YT 1080P sorunu ve video edit için almış olmamdı. Bu bağlamda beni mutlu edemedi. Samsung S10 ile Dex modda daha mutluyum işlemci konusunda da öyle. Ama hala keşke Huawei tablette bir film daha izleseydim diyorum. O kadar iyi bir ekran.

Hocam klavye + kalem ile 30K eder. Ben 32 binden alıp iade etmiştim kalem + klavye ile.

Klavyesi aşırı kaliteli. O ayarda bir klavye'yi touchpad'li halde satın almak başlı başına 6-7 bin. Kalemi de yine yanında geliyorsa o da 2-3 bin liralık. Bu bağlamda aslında tabletin aslı 20 bin gibi bir bütçeye geliyor ve 20 bin liraya hiçbir yerde bu kalitede ekran bulamazsınız. İmkansız. Ben bu tabletin ekranı ile Tab S11'in ekranını yanyana koyduğumda mağazada; Samsung'un ekranı sulu boya gibi geliyor göze gerçekten. 1100 Nit Tandem Oled anlatılmaz yaşanır. IPad'in 100 bin liralık pro serisi tabletlerinden ekrandan bile iyi diyebilirim.

Ama dediğim gibi üstte de, olay amaç. Medya tüketimi (stremio, netflix (gbox ile kurun widevine lisans bypass için)) için ve not alma, öğrenciler için biçilmiş kaftan.

Ancak amacı oyun, video düzenleme gibi işler olanlar için işlemci gücü yetersiz. Bunun yanında arayüz Samsung One UI'dan bile akıcı. Mevcutta S10 kullancısıyım ve Matepad 12.2 Pro daha akıcıydı.

Bir diğer handikap ise güncelleme. Ürün Android 12 üstüne inşaa edilmiş HarmonyOS ile geliyor. Global'e hala native HarmonyOS güncellemesi gelmedi. Tableti alacaklar güncelleme bekleyerek almasınlar.
Ya olabilir kalitedir de ama işte yani bilemedim ya. zengin oyuncağı gibi bu fiyatta. Bu paraya biraz daha mantıklı şeyler bulunabilir diye düşündüm.ama ekranları güzel göz koruması vs. o konuda hemfikirim.

Ya olabilir kalitedir de ama işte yani bilemedim ya. zengin oyuncağı gibi bu fiyatta. Bu paraya biraz daha mantıklı şeyler bulunabilir diye düşündüm.ama ekranları güzel göz koruması vs. o konuda hemfikirim.

30 bin bandında her amaca uygun tabletler şunlar benim gözümde:

Oyun oynaycağım, çok çok kaliteli de bir OLED ekran istiyorum ve 9" ekrana tamamım: Redmagic Astra

Hem medya tüketeceğim, hem oyun oynayacağım, hem not alacağım, genel olarak çok dengeli bir tablet arıyorum: Samsung S11/Honor Magicpad 2

Laptop gibi kullanacağım, native klavye benim için bir şart dışarıda kullanımda, ayrıca parlama istemiyorum (Huawei'nin bu tabletinde mat katman var) dışarıda kullanımda, akıcı arayüz istiyorum, oyunla işim yok, evde elime alıp film izlerken de çok iyi bir ekran istiyorum, okulda not da alacağım, genel ofis işleri de yapacağım, Playstore yerine AuroraStore kullanırım (adı buydu sanırım), güncelleme beklentim yok: Huawei Matepad 12.2 Pro Bundle

Bu bütçede bu 3'ü dışındaki her şey tamamen para tuzağıdır. Yaklaşmayın. Xiaomi'lerden uzak durun özellikle. Aynı süreçte Xiaomi Pad 8 de alıp iade ettim. Yazılımı çok çok kötü, bataryası kötü, IPS glow her IPS tablette vardır evet ama bunda aşırı fazla. Bu tarz 2. sınıf Çin markaları kağıt üzeri harika veriler sunuyor ama gerçek kullanımda gerçekten üzülürsünüz.

Klavyesi aşırı kaliteli. O ayarda bir klavye'yi touchpadli halde satın almak başlı başına 6-7 bin belki daha fazla. Samsung harici orijinal klavyesini touchpadli halde 10 bine satıyor diye hatırlıyorum ve inanın bu tabletin klavye/touchpad'i daha kaliteli. Kalemi de yine yanında geliyorsa o da 2-3 bin liralık. Bu bağlamda aslında tabletin aslı 20 bin gibi bir bütçeye geliyor ve 20 bin liraya hiçbir yerde bu kalitede ekran bulamazsınız. İmkansız. Ben bu tabletin ekranı ile Tab S11'in ekranını yanyana koyduğumda mağazada; Samsung'un ekranı sulu boya gibi geliyor göze gerçekten. 1100 Nit Tandem Oled anlatılmaz yaşanır. IPad'in 100 bin liralık pro serisi tabletlerinden ekrandan bile iyi diyebilirim.

Hele bu fiyat bandındaki Apple tabletlerin ekranları bırakın oled'i IPS ve 60Hz'ler. Gerçekten para verenin aklından şüphe ederim ekosistem sebepli aşırı ihtiyaç dışında.

İade sebebim YT 1080P sorunu ve video edit için almış olmamdı. Bu bağlamda beni mutlu edemedi. Samsung S10 ile Dex modda daha mutluyum işlemci konusunda da öyle. Ama hala keşke Huawei tablette bir film daha izleseydim diyorum. O kadar iyi bir ekran.
Biraz abartmışsin dostum ben 5 yil Huawei kullandım ve gayet memnunum ama 20k ya böyle tablet yok demek saçma ki bu linkte kalem de dahil değil. Örnek verdiğim magic pad 2 bile 4k civarı fark olmasına rağmen daha iyi işlemci ve ek kalem ile geliyor diğer özelliklerde de altta kalır yanı yok, Google destekleri sorunsuz olması da ayrı.
Elbette çizim için ben Huawei in sistemi iyi bulsam da onun dışında bu tableti almak akıl kârı değil
Ayrıca tableti laptop gibi kullanacaksanız bunu alın demişsin ama tabletler zaten laptopu karşılamıyor + Google konusu çok sorun oluşturabiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Huawei olması yetmezmiş gibi yanında kalemi olmamasına rağmen bu fiyatta. Samsung Galaxy S11 alın çok çok daha iyi:
Magic pad 2 yerine bunu almak da saçma 128 GB olmasını gectim klavyesi gelmiyor ve 10k ya satılıyor. Telefon Samsung ise belki alınabilir ekosistem olmasi icin

Son düzenleme:
Biraz abartmışsin dostum ben de uzun süre Huawei kullandım ama 20k ya böyle tablet yok demek saçma ki bu linkte kalem de dahil değil. Örnek verdiğim magic pad 2 bile 6k civarı fark olmasına rağmen daha iyi işlemci ve ek kalem ile geliyor diğer özelliklerde de altta kalır yanı yok, Google destekleri sorunsuz olması da ayrı.
Elbette çizim için ben Huawei in sistemi iyi bulsam da onun dışında bu tableti almak akıl kârı değil
Hocam Huawei'nin bu tabletini kullanmanız lazım spesifik olarak çünkü Tandem OLED kullanan tek tableti bu ki; tablet dünyasında zaten bu fiyatta OLED kullananlar; samsung tab s'ler, honor magicpad 2 (3'de yok OLED) ve stoktayken Redmagic Astra. Başka yok ki.

Ve bunun yanında, spesifik olarak bu tabletin notebookcheck incelemesine bakın. Ekran değerlerini görün. Mat ekranda bu kadar yüksek nit parlaklık, PPI ve panel kalitesi olmadığını görürsünüz. Ancak bu fiyat segmentiyle de alakalı değil. Bu panel şu anda tablet dünyasında kullanılan verilerle sabit en iyi panel. Sizleri bir gün bir AVM ziyaretinizde denk gelirseniz incelemeye davet ediyorum. Demek istediğimi anlayacaksınız.

20K'ya böyle tablet yok demedim, bu ekrana sahip tablet yok dedim ve bundan eminim. 20K'ya OLED'i bırakın ortalama IPS bulursanız 500 nit'lik mutlu oluyorsunuz. Bu bağlamda, klavye ve touchpad şartı olup, notebook gibi kullanıp, amacı oyun olmayanlar, video düzenleme olmayanlar için bu tablet gerçekten ucuz. Çünkü bu display'i bu paraya, bu klavye ve touchpad ile bulamazsınız, akıcı ve batarya süresi çok iyi.

Ama tekrar ediyorum, işlemcisi dediğim gibi SD870 gücünde. Light gaming elbette yapılır. Ancak bu fiyatta böyle bir display, malzeme kalitesi, klavye/touchpad setine bağlı bir tablete SD8G3 ya da üstünde güçte bir işlemci konsa inanın 50 bin bandı altında satılmaz.

Ekleme, google durumu: Aurora Store var artık. Eski GBox sistemi kalktı. Bildiğiniz native playstore gibi; bir browser üzerinden verilen playstore linkine tıklayınca bile direkt playstore gibi açılıyor ve size indirme yaptırıyor. Google hesap bağlamaları vs. her şeyi o yönetiyor. Kullandığım süreçte Google desteği eksiğini yaşamadım.

Ancak tekrar ediyorum, ben iade etmiş biriyim. Sebebi de zaten kullanım amacıma işlemci gücü sebebiyle uymamasıydı. Kimseye gözü kapalı alsın demiyorum zaten.

Ve bir diğer ekleme: Honor Magicpad 2'nin OLED paneli giriş seviyesi bir OLED panel. Ciddi anlamda gride kumlanma yaşatan ve parlaklık/renk kalitesi olarak Huawei'nin OLED'ine yaklaşamayacak bir panel. Kötü mü? Asla değil. Ama burada gerçekten Huawei'nin panelini rakip alınca karşısında panel konusundaki tek rakip son çıkan 70 80 bin liralık ipad pro'lar.

Son düzenleme:
Hocam Huawei'nin bu tabletini kullanmanız lazım spesifik olarak çünkü Tandem OLED kullanan tek tableti bu ki; tablet dünyasında zaten bu fiyatta OLED kullananlar; samsung tab s'ler, honor magicpad 2 (3'de yok OLED) ve stoktayken Redmagic Astra. Başka yok ki.

Ve bunun yanında, spesifik olarak bu tabletin notebookcheck incelemesine bakın. Ekran değerlerini görün. Mat ekranda bu kadar yüksek nit parlaklık, PPI ve panel kalitesi olmadığını görürsünüz. Ancak bu fiyat segmentiyle de alakalı değil. Bu panel şu anda tablet dünyasında kullanılan verilerle sabit en iyi panel. Sizleri bir gün bir AVM ziyaretinizde denk gelirseniz incelemeye davet ediyorum. Demek istediğimi anlayacaksınız.

20K'ya böyle tablet yok demedim, bu ekrana sahip tablet yok dedim ve bundan eminim. 20K'ya OLED'i bırakın ortalama IPS bulursanız 500 nit'lik mutlu oluyorsunuz. Bu bağlamda, klavye ve touchpad şartı olup, notebook gibi kullanıp, amacı oyun olmayanlar, video düzenleme olmayanlar için bu tablet gerçekten ucuz. Çünkü bu display'i bu paraya, bu klavye ve touchpad ile bulamazsınız, akıcı ve batarya süresi çok iyi.

Ama tekrar ediyorum, işlemcisi dediğim gibi SD870 gücünde. Light gaming elbette yapılır. Ancak bu fiyatta böyle bir display, malzeme kalitesi, klavye/touchpad setine bağlı bir tablete SD8G3 ya da üstünde güçte bir işlemci konsa inanın 50 bin bandı altında satılmaz.
Bu model olmasa da papermatte kullandım baskan. Zaten ekran ve çizim konusunda çok iyi ama onun disinda guncelleme, Android ve işlemci ile bence bu fiyata değmez. Benim için Android kısmı çok da sorun değil ama bazen sorun cikardigi oluyor. YouTube konusunda da bazı modellerde kalite 720p ve 1080p geçmiyor siz de bunu soylemissiniz

Son düzenleme:
Geri