Uygulamadan klimayı filtrele satıcı teknosa olsun aşağı doğru inerken 2 li paket şeklinde sunuyor klima ve hava temizleyiciyi o şekilde alınabiliyorHocam attiginiz resim yada link acilmadi bende kusura bakmayin anlayamadim tam ne oldugunu yardimci olabilir misiniz?
Hocam inanın beceremedim 40 küsür fiyatlı çıkiyor hep 20 bine düşüyormu dediğiniz şekildeUygulamadan klimayı filtrele satıcı teknosa olsun aşağı doğru inerken 2 li paket şeklinde sunuyor klima ve hava temizleyiciyi o şekilde alınabiliyor
30 bine düşüyor fakat hava temizleyici ile beraber almak zorundasınHocam inanın beceremedim 40 küsür fiyatlı çıkiyor hep 20 bine düşüyormu dediğiniz şekilde
Konudaki klima uygulama üzerinden yaptım ben de diğer tele geçtim dışarıya çıktım şarjda bıraktım atamıyorum şuankaç btu link atar mısınız
ohooo konudakinin stok biteli çok oldu hocam onu almak imkansız şu an
aynnen öyle bir 100 stok felan ekleselerde nasiplensek ya24000 btu olan Tekrardan ekleniyor sepete ama ödemeyi kabul etmiyor
Bizden iyi reklam bulamaz, ünlülere o kadar para saçacağına şu foruma indirimli ürün versin daha iyi reklam yaparaynnen öyle bir 100 stok felan ekleselerde nasiplensek ya