- Reaksiyon skoru
- 5
ohooo konudakinin stok biteli çok oldu hocam onu almak imkansız şu anKonudaki klima uygulama üzerinden yaptım ben de diğer tele geçtim dışarıya çıktım şarjda bıraktım atamıyorum şuan
ohooo konudakinin stok biteli çok oldu hocam onu almak imkansız şu anKonudaki klima uygulama üzerinden yaptım ben de diğer tele geçtim dışarıya çıktım şarjda bıraktım atamıyorum şuan
ohooo konudakinin stok biteli çok oldu hocam onu almak imkansız şu an
bende öyle düşünüyorum ama muhtemelen alayı iptal yiyecek, kış falan olsa bi ihtimal ama tam klima sezonunda şu indirim saçmaİç ünite dış ünite ayrı ayrı satacağını düşünmüyorum büyük ihtimal iç ünite yazanı alanlara da normal klima gelecek dış üniteli
aynnen öyle bir 100 stok felan ekleselerde nasiplensek ya24000 btu olan Tekrardan ekleniyor sepete ama ödemeyi kabul etmiyor
Bizden iyi reklam bulamaz, ünlülere o kadar para saçacağına şu foruma indirimli ürün versin daha iyi reklam yaparaynnen öyle bir 100 stok felan ekleselerde nasiplensek ya
harbiden öyle yaBizden iyi reklam bulamaz, ünlülere o kadar para saçacağına şu foruma indirimli ürün versin daha iyi reklam yapar![]()
alabileceğini düşünmüyorum ödemede hata veriyoralabiliyorum şuan evde klima var aklım karıştı![]()