5070 Sistem 80k 6 Taksit

arkadaş parasını çöpe atmak istiyormuş bırak hocam 55k lık sisteme 80k versin
55'de olmaz hocam o kadar değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiyem taksitli almamanız hocam. Bi kampanya veyahut sıcak fırsatlarada düşmediği sürece taksitli sistemler pahalı oluyor. Amd sevmiyormuşsunuz ama şahsen bence öyle bi sorunları kalmadı. Nvidia tarafında bile driver problemleri olabiliyor bazen.

Hocam çok pahalı. 32 ram fiyatına 16 ram koymuşlar. B840 anakart. Segotep güç kaynağı. Ben almazdım şahsen
Şimdilik kampanya bekleyeceğim Teşekkürler, 🙏

Tavsiyem taksitli almamanız hocam. Bi kampanya veyahut sıcak fırsatlarada düşmediği sürece taksitli sistemler pahalı oluyor. Amd sevmiyormuşsunuz ama şahsen bence öyle bi sorunları kalmadı. Nvidia tarafında bile driver problemleri olabiliyor bazen.
Taksitli almak zorundayım yalnız yaşadığım için elimdeki nakiti hep tutmalıyım, 9070xt saf güç olarak her türlü daha iyi ama nvdia tarafında mfg gibi bir gerçek var maalesef, aradaki fiyat farkı uçurum olsaydı tabi ki amd seçerdim

parça kalitesi düşünüldüğünde 55 bile iyimser olabilir

hocam 50 55 e 5060, 5060 ti sistemler var.
5070 li sistemi 55'e bulamazsınız ki ama. Sırf kart 30 dan falan basliyor cunku
hocam ederi diyoruz zaten bahsettiğiniz 5060 sistemlerin ederi 35-40 ti olanlar da max 45 olmalı aslında bizim firmalar fırsatçı olduğu için fiyatlar böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,593
Üyeler
197,504
Son üye
baranga
Geri