❌İndirim Bitti! Nzxt C850 Gold Core Psu 6000tl

Muhtemelen kasanın içi çok sessiz değildir hocam. Aşırı sesli bir model değil zaten ama duyulmayacak kadar sessiz de değil. Konudaki modelden nerdeyse ses çıkmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A segment 850w bir psu 6k hocam ve aşırı sessiz. Tam olarak fiyat beklentiniz nedir zaten enermax raijintek vs. 5200 civarından başlıyor.
5000 güzel indirim olurdu

Muhtemelen kasanın içi çok sessiz değildir hocam. Aşırı sesli bir model değil zaten ama duyulmayacak kadar sessiz de değil. Konudaki modelden nerdeyse ses çıkmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A segment 850w bir psu 6k hocam ve aşırı sessiz. Tam olarak fiyat beklentiniz nedir zaten enermax raijintek vs. 5200 civarından başlıyor.
0db sistem dizdim hocam, psuyu da buna göre özenle seçtim. Önceden enermax rev 1000w vardı aşırı sesliydi psu değiştim. sx1200p den çok memnunum öneriyorum.

japon kapasitör ün farkı nedir
Çok daha uzun ömürlü oluyorlar. Gold Core'da ikincil kısımda Teapo'nun SC serisi bulunuyor. 105 derece 3.000 saat olarak belirtilmiş kullanım süreleri ama muhtemelen daha kısa çıkacaktır. Elite'in de ED serisi kullanılmış ki bunlar Teapo'ya göre daha iyi denebilir.

Nichicon veya Rubycon'un bazı serileri ise 4.000/6.000 ile 10.000 saat aralığında ömür sunuyor. Arada devasa fark var yani. Benim güç kaynaüğıdna kullanılanlar bunlar:

1 adet Nichicon (4-10,000h @ 105°C, HE)
6 adet Rubycon (3-6,000h @ 105°C, YXG)
2 adet Rubycon (6-10,000h @ 105°C, ZLH)

Hepsi uzun ömrülü serilerden. Tabii bu dediklerim ısı seviyesinde göre değişen şeyler Onlar 10.000 saati 105 derecede veriyor. Elektrikteki Arhenius kuralı burada da geçerli. Her 10 derecelik azalış ömrü ikiye katlıyor. Artışta azaltıyor. güç kaynağı 60 derecede çalışırsa arada 45 derecelik fark oluyor. Yani 2^(45/10) = 22.6 katı.

Bu arada bu dediklerim elbette Kaliteli markalar için geçerli. Örneğin Toshin Koygho'da japon bir üretici olsa da Nippon, Rubycon gibi markalar kadar kaliteli değil çoğu serisi.

Son düzenleme:
İtopya'dan 5'e almıştım daha kullanmak nasip olmadı pc'yi toplayabilsem bi hele

Geri