❌İndirim Bitti! Lexar 1 Tb SSD 3.911,16 TL

Ben 4300 lira 3 taksit ile aldım teşekkür ederim herkese nurdan biraz fiyat kırmış olduk 1Tb bana fazla fazla yeter

n11den 1 tane kasama takmalık aldım al satta çok bir kar bırakmaz muhtemelen.

Bonus kartı olanlar için 475 TL ekstra bonus var, amazon için onunla birlikte alabilirsiniz. 1 adet bende aldım.

soru soruyoruz yardımcı olan yok alanlar aldım diyor sadece

NM620 İLE NM790 arasında ne kadar fark var hangisini almak mantıklı
Büyük dosya aktarımı falan yapmayacaksan bir fark yok
Gen3 gen4 farkı yani önemli değil düz kullanıcı için
Bu fiyat çok iyi yani

Bonus kartı olanlar için 475 TL ekstra bonus var, amazon için onunla birlikte alabilirsiniz. 1 adet bende aldım.
bonus kart genel olarak kampanyaları iyi mi? çıkartmayı düşünüyorum öğrenciye limit veriyor mu bilgin varmı hocam

bonus kart genel olarak kampanyaları iyi mi? çıkartmayı düşünüyorum öğrenciye limit veriyor mu bilgin varmı hocam
Öğrenci için pek bilgim yok maalesef. Ama bonusun kampanları diğerlerine göre daha iyi gibi. Axess inde iyi. Axess de ayrıca chip para ile kredi kartı borcu ödeme de vardı. Bonusta öyle bir şey yok ama ben genel olarak faydalanıyorum kampanyalarından.

2 taksit az diye bakarken bitti pttavm de, amazondan 3 taksit aldım ama 300 lira da fazla oldu.
paylaşım için teşekkürler.

Alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şöyle diyenleri görüp şaşırıyorum valla paranın kaynağı nedir ayıptır sorması al sat mı yapıyorsunuz indirim buldukça
vallaha ya sorsan şöyle durumumuz kotu boyle geçinemiyoruz forumda para harcamadan duramıyorum yok nasıl para harcamam diye konular var memlekette bi biz acıktayız heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,245
Üyeler
197,412
Son üye
ugurrrceee
Geri