Raijintek Cratos 850w Gold Atx 3.1 Psu Voltaj Değerleri

Hocam Molex çıkışından ölçtüm.
Dediğim kablolardan da ölç bence. Bir sorun yoktur bence ama sen yine de ölçersin müsait zamanında içini rahatlatır en azından. Çünkü anakartlar sistem yük altındayken her zaman dengeli ölçüm yapamıyorlar kontrolcüleri yüzünden.

Dediğim kablolardan da ölç bence. Bir sorun yoktur bence ama sen yine de ölçersin müsait zamanında içini rahatlatır en azından. Çünkü anakartlar sistem yük altındayken her zaman dengeli ölçüm yapamıyorlar kontrolcüleri yüzünden.
Hocam boşta Modüler İşlemci besleme kablosu takıp dediğiniz gibi ölçeceğim. Molex ve PCle arasında çok bir fark var mıdır ki?

Hocam boşta Modüler İşlemci besleme kablosu takıp dediğiniz gibi ölçeceğim. Molex ve PCle arasında çok bir fark var mıdır ki?
Boşta değil de yükteyken test etmen daha mantıklı olur. PSU'lar aynı kanal üzerinden voltaj çevirimi yapıyor ama değişimler farklı olabiliyor kimisinde ripple düşüsü fazla oluyor kimisinde hiç değişmiyor bile. En önemli kanal 12v kanalı diye dediğim kablolardan ölçüm yapmanı istiyorum.

Boşta değil de yükteyken test etmen daha mantıklı olur. PSU'lar aynı kanal üzerinden voltaj çevirimi yapıyor ama değişimler farklı olabiliyor kimisinde ripple düşüsü fazla oluyor kimisinde hiç değişmiyor bile. En önemli kanal 12v kanalı diye dediğim kablolardan ölçüm yapmanı istiyorum
Evet hocam haklısınız dediğinizi kesinlikle deneyeceğim. Ve dün molexten yük altında ölçtüğümde voltaj 12.04'lerden 12.08-10 civarı artıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,460
Üyeler
197,476
Son üye
Fethiyee
Geri