🔥İndirim Razer Blackwidow V3 Tkl 2099₺

3 Adet aldım, paylaşım için teşekkürler.

bu ürün özelinde değil ama razerın teknik servis tarafı çok iyi aga ne zaman sorun yaşasam ürünün direkt sıfırını verdiler. dediğim gibi bu ürünü bilmiyorum ederi nedir bilmem ne alırsanız alın paranızı bilindik satış sonrası güçlü olan markalara yatırın kalitesiz ürün alacak kadar zengin değiliz maalesef olmayın

Apex pro mini wireless var ama bu ara küçük gelmeye başlıyor fonksiyon tuşları olmaması sorun yaratıyor bu alınır mı

Bir dönem kullandım. Bir zaman sonra green switch kafa ütülüyor. Onun dışında güzel ürün.

TKL klavye bulmak bile biraz zor, mekanik klavye için güzel fiyat.

alınmaz çeşit çeşit klavye var artık razer ss logi devri bitti hepsi performansının çok üstünde fiyatlanıyor

Oyy bir de green switch ne kafa ütüler bu var ya, AK47 gibi...
Ederi max 1200.

Oyy bir de green switch ne kafa ütüler bu var ya, AK47 gibi...
Ederi max 1200.
Takip ettiğim bir model, son aylarda fiyatı hep yüksekti, 12 gün önce 2400Tl`ye düşünce direkt çökmüştüm demek ki çok satılmadı daha da kırmışlar fiyatı. Aslında dediğin gibi daha ucuz olmalı şöyle 1.5K bandında olsa tadından yenmez.

@Heneepr kardeşim sen niye kızdın gece gece. Alalım diye paylaşılmıyor mu bu ürünler 🤷‍♂️

Amazon depodan f75 düşürmek daha mantıklı

Takip ettiğim bir model, son aylarda fiyatı hep yüksekti, 12 gün önce 2400Tl`ye düşünce direkt çökmüştüm demek ki çok satılmadı daha da kırmışlar fiyatı. Aslında dediğin gibi daha ucuz olmalı şöyle 1.5K bandında olsa tadından yenmez.
Öyle.
Aslında en başta 1500 diyecektim ona bile elim gitmedi 1500 bandını geçmeye başlayınca artık en standart klavyeler bile hotswap.

Öyle.
Aslında en başta 1500 diyecektim ona bile elim gitmedi 1500 bandını geçmeye başlayınca artık en standart klavyeler bile hotswap.
Hoswap olmasada aliminyum kasa, Switch`leri iyi, uzun ömürlü. En büyük artısı, resmi distribütörü var, servisi var. Bir sorun olunca elinde kalmıyor, muhattabın var. 3 senedir kafede kullanıyoruz şuana kadar 1 tane bozuldu ona da değişim yapıldı.

Dört yıl kullandım.Çok dayanıklı klavye.Rgb aydınlatması çok kaliteli.Ama belli süre sonra kafa ütülüyor.Şu an 2kya aldıgım redragon ucal prodan yazıyorum sessizlik budur :ROFLMAO:

yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum benim şanssızlığımamı bilmem ama çift yazma sorunu yaşıyorum neredeyse aldığımdam beri w e a tuşlarım red switch gibi ses çıkarmaya başladı sizde çıkarmassa onun harici güzek klavye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,635
Üyeler
197,517
Son üye
efe o
Geri