Karr Mostar Vs Titanseat Throne Önerilerinizi Bekliyorum

Tesadüfen bakınırken buldum, bu satıcının amazonda listelediği modeller daha sınırlı sayıda nedense 🤔

Bu bütçelerde daha öncede değindiğim üzere aklıma yatan başka modeller olmadı.

Tekrardan bir önceki sandalye firmam olan bürositten almak istemedim hala daha yeni modellerinde de eski tip kolçaklarının kullanımlarını devam ettirmeleri yüzünden.

Bürotime ın bazı modelleri var birde, bürosit file 7 den aşinayım oturma konforlarına ofis sandalyelerin.

Denemeden öncesinden oyuncu sandalyeleri aldığıma pişman oldum dolayısıyla en azından benlik olmadıklarını net anladım.
Bu hawkın fileli modelinin bel desteği bana yokmuş gibi geldi onun haricinde fab seriside aynı geldi

Beğendiğin beğenmediğin özellikleri neler hocam bu fiyata ne beklerdin ne buldun ne bulamadın?

Oturak beklediğim gibi çok rahat tahminimde yanılmadım, kolçakları da bürosit file 7 den daha iyi geriye kadar gidebiliyor. Sırt file kısım uzun süredir sırtta file malzeme kullanıyorum rahatlığı artık alışkanlık oldu seviyorum, sırt için kapalı kumaş döşeme veya deri malzeme kaplı hayatta kullanmam daha.

Tek istisna oturağı oturak kısmında file malzeme kullanan sandalye denemedim daha hiç çekincem var fazla sert olur diye, dayanıklılığının üst seviyede olacağından şüphem olmasa da orta yumuşak sertliğine alıştım ne çok sert ne de fazla yumuşak göçen alttaki demir iskeleti hisettiren bir oturak istemediğimden.

Kısacası bu model kesinlikle alınır beğendim.

Bundan daha üst seviye artık Rapido A-One veya bu seviyelerde dengi Ivo Office Passion (Flekssit Aura) modeli, bu modele denk gelip görmeseydim bunu alacaktım zaten söyledim.

Daha ucuza yönelmek isteyende dezavantajlarını göze alıp (Class 3 amortisör, pastel renk seçenekleri, tahminen daha az dayanacak oturak) modeline yönelebilir.

Son düzenleme:
Oturak beklediğim gibi çok rahat tahminimde yanılmadım, kolçakları da bürosit file 7 den daha iyi geriye kadar gidebiliyor. Sırt file kısım uzun süredir sırtta file malzeme kullanıyorum rahatlığı artık alışkanlık oldu seviyorum, sırt için kapalı kumaş döşeme veya deri malzeme kaplı hayatta kullanmam daha.

Tek istisna oturağı oturak kısmında file malzeme kullanan sandalye denemedim daha hiç çekincem var fazla sert olur diye, dayanıklılığının üst seviyede olacağından şüphem olmasa da orta yumuşak sertliğine alıştım ne çok sert ne de fazla yumuşak göçen alttaki demir iskeleti hisettiren bir oturak istemediğimden.

Kısacası bu model kesinlikle alınır beğendim.

Bundan daha üst seviye artık Rapido A-One veya bu seviyelerde dengi Ivo Office Passion (Flekssit Aura) modeli, bu modele denk gelip görmeseydim bunu alacaktım zaten söyledim.

Daha ucuza yönelmek isteyende dezavantajlarını göze alıp (Class 3 amortisör, pastel renk seçenekleri, tahminen daha az dayanacak oturak) modeline yönelebilir.
Class 4değilmi hocam bu model?
Oturak kısmı file olan hiçbir koltuğu beğenmedim çok sert geliyor.
Sırt kısım fileli hoşuma gitti ama alışmam lazım.
Bel desteği derinliği yetermi acaba bana
Hawk file modeli ucu ucuna yetmedi (0 koltukta denedim bi süre sonra tam yetebilir)

Class 4değilmi hocam bu model?
Oturak kısmı file olan hiçbir koltuğu beğenmedim çok sert geliyor.
Sırt kısım fileli hoşuma gitti ama alışmam lazım.
Bel desteği derinliği yetermi acaba bana
Hawk file modeli ucu ucuna yetmedi (0 koltukta denedim bi süre sonra tam yetebilir)
Evet Class 4 amortisör kullanıyor pistonu kaliteli. Bel desteğinde bu model iyi ayarlanmış rahatsız etmedi ama mesafe olarakta insanı fazla ileri itmiyor onun dışında bel desteğinin sertlik ayarını da arkadan yapabiliyorsun.

Sırtı file kısmının da sertliğini zaten çoğu mekanizmada standart olarak alttan altta ki topuzdan ayarlayabiliyorsun daha yumuşak veya daha sert olarak.

Son düzenleme:
Evet Class 4 amortisör kullanıyor pistonu kaliteli. Bel desteğinde bu model iyi ayarlanmış rahatsız etmedi ama mesafe olarakta insanı fazla ileri itmiyor onun dışında bel desteğinin sertlik ayarını da arkadan yapabiliyorsun.

Sırtı file kısmının da sertliğini zaten çoğu mekanizmada standart olarak alttan altta ki topuzdan ayarlayabiliyorsun daha yumuşak veya daha sert olarak.
Hocam ya bişey almadan önce elimdeki paraya EN EN EN İYİ olan şeyi almak gibi bir huyum var o yüzden araştırıp duruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,243
Üyeler
197,641
Son üye
Exspetsnaz
Geri