❌İndirim Bitti! Corsair Nautilus 240mm Rs ARGB 1500tl

Kaç stoktu bilemiyorum ama muhtemelen yine 5 filandı herhalde kimse kusura bakmasın itopya resmen reklam amaçlı yapıyor gibi bir şey oldu bu indirimleri tamam 100 adet olsa yine dayanmaz ama adamlar en azından bir indirim yapmışlar helal olsun diyebilirdim şahsımca .
bu forumdan 1 kişi bile alsa yeterli hocam, stok bittiği gibi "indirim bitti" bastım zaten. reklam olduğu belli de alan olursa işine geliyor.

siparişlerimde görünüyor ama hesaptan para çıkmamış bloke de para da görünmüyor sitede problem oldu o ara sanırım.

kaçıranlar üzülmesin o kadar vaovluk bir performansı olan 240lık değil. standart soğutucu hatta bir tık demode tasarımada sahip diyebiliriz. diğer markalarda da bu fiyatlara inen 240lıklar illaki göreceksiniz.

kaçıranlar üzülmesin o kadar vaovluk bir performansı olan 240lık değil. standart soğutucu hatta bir tık demode tasarımada sahip diyebiliriz. diğer markalarda da bu fiyatlara inen 240lıklar illaki göreceksiniz.
corsair'in giriş segmenti ama çift kule fiyatına sıvı soğutma çok iyi yani...

bu forumdan 1 kişi bile alsa yeterli hocam, stok bittiği gibi "indirim bitti" bastım zaten. reklam olduğu belli de alan olursa işine geliyor.
Lafım kesinlikle size değil hocam yanlış anlaşılma olmasın dediğinizede katılıyorum ama koskoca firma yakın zamanda sıkça yapınca bunu dile getirme ihtiyacı duydum diyelim

Bence yanlış fiyat girdiler iptal olma ihtimali bile var
Yok be hocam, adamlar 3 gündür H100i LCD EXT modelini piyasada 5.800 iken 3.200'e sattılar. Yine NZXT Kraken Elite 240 V2 LCD modeli hala stokta Itopya'da 3.749 TL'ye. Bunlar 240mm'lerin üst segmentleri ve yurtdışı fiyatları 240-260 dolar olan modeller.

RS modeli ise (indirimdeki) Corsair'ın satın alınabilecek en düşük 240mm'si. Ha şu var, aralarında mesela NZXT kraken elite 240 ile Corsair RS 240'ın tamamen TDP'ye dayalı bir fark var. Örn, ikisini de 100W TDP işlemciye takın; soğutma farkları 3-4 derece olur olmaz. 200W TDP'lere gelince NZXT gibi üst segmentlerin farkı açılıyor. O yüzden internette çok fazla no-name 240mm aldım, işlemcim çok iyi soğuyor muhabbeti oluyor çünkü en kalitesiz sıvı, pompa da 70-80W işlemciyi soğutabilir en üst segment AIO'ya yakın performansta. Oysaki onu gidip 250W bir işlemciye taksa 95'leri görecek. Bu Corsair için de bu geçerli.

Bu sebeple, şayet bunu 100W TDP gibi bir işlemcisine aldıysanız, hayırlı olsun. Gayet güzel fiyata gayet güzel soğutucu.

Laf aramızda, indirimsiz de alınabilecek bir AIO değildi. Bunun albenisi olması için en azından bir 2.300 bandına çekilmesi en mantıklı fiyattı mevcuttaki indirimlerde. İndirimin boyutunu bu yüzden buradan hesaplamak lazım aslında. Sen 3 gün boyu 3.200'e H100i Elite LCD EXT satmışsın ve stokları 3 günde anca bitirebilmişsin yani o üst segment AIO bile çatır çutur gitmemiş. Bunu anca bu fiyat yapacaksın ki gitsin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,044
Üyeler
197,809
Son üye
xvexmm
Geri