Apple Macbook Neo A18 Pro 8gb 512gb SSD Taşınabilir Bilgisayar Mhfg4tu/A 36764🔥

telefon işlemcisi olsun fark etmez zaten güçlü bir işlemci cyberpunk bile açıyor birde apple daki ram ile windeki ramleri bir tutmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zaten zorlayacak iişler yapmayacağım
8GB yine de çok az 5-10 sekme tarayıcı açıyorum arkada birkaç pdf word sunum dosyası falan oluyor öyle bile Ram kullanımı 10GB civarı.

İşlemci cidden günü kurtarır bence, sorun Ram daha çok, bence A19 Pro ve 12GB RAM ile gelse giriş seviyesi gayet iyi olurdu, ve bence o hali gelecek seneye. Tabi Aire göre Trackpad kalitesi falan da berbat kalıyor tek kıyaslanacak yanı işlemci değil bu cihazların.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim hesapta 2K kupon varmış bu arada, Hepsiburada hesaplara rastgele gönderiyor arada, o haliyle fiyat fena değil ama Neo hakkındaki fikrim sabit :)

indirim göremiyorum?
sorun sende o zaman
1781542469091.webp

öğrenci olanlar sadece ders-video-araştırma işleri yapacaklar için kusursuz bir laptop. M2 ile arasındaki fark çok değilse m2 alınır onun dışında neo yu çok iyi yapmışlar. İnceleme fırsatım oldu kesinlikle her şey yapılıyor.

8gb ramı pc ramleri gibi düşünmeyin. swap var.

neyse bu videoyu izlerseniz ne kadar güçlü bir laptop olduğunu görürsünüz tabi fiyatına göre ve m2 ile arasındaki farkı ödemeyecek güçteyseniz.

Dediklerinin çoğuna katılıyorum. İnsanlar cihazın performansını ve güncelliğini göz önünde bulundurmadan sadece teknik bilgilerine bakarak konuşuyor ve laptopu çok berbatmış gibi gösteriyorlar. Bilgisayarın 256GB versiyonu şu an öğrenciysen 30.000₺, 512GB versiyonu 35.000₺ ve bu fiyatlarda malzeme kalitesi, güncellik, optimizasyon, ekosistem, ekran süresi, sessizlik, hafiflik, süreklilik, performans açısından denk bir laptop bulmak zor. Bu saydıklarımdan 3-4'ünü bulunduran bir laptop illaki bulursun ama hepsini bulunduranı bulmak cidden zor. Eğer aradaki fark tamamlanabiliyorsa bile ya Neo ya da direkt M4 alınmalı. M2 evet güzel ama eskidi yani, gerekliliği sorgulanır.

MacBook alınacaksa kullanım amacına göre ya Neo ya da Air M4 bence.

Dediklerinin çoğuna katılıyorum. İnsanlar cihazın performansını ve güncelliğini göz önünde bulundurmadan sadece teknik bilgilerine bakarak konuşuyor ve laptopu çok berbatmış gibi gösteriyorlar. Bilgisayarın 256GB versiyonu şu an öğrenciysen 30.000₺, 512GB versiyonu 35.000₺ ve bu fiyatlarda malzeme kalitesi, güncellik, optimizasyon, ekosistem, ekran süresi, sessizlik, hafiflik, süreklilik, performans açısından denk bir laptop bulmak zor. Bu saydıklarımdan 3-4'ünü bulunduran bir laptop illaki bulursun ama hepsini bulunduranı bulmak cidden zor. Eğer aradaki fark tamamlanabiliyorsa bile ya Neo ya da direkt M4 alınmalı. M2 evet güzel ama eskidi yani, gerekliliği sorgulanır.

MacBook alınacaksa kullanım amacına göre ya Neo ya da Air M4 bence.
neo ya 8 gb ram diyip 3-4 sekme açınca kasacak sanıyorlar. Adam 6 kamera ile 4k çekilmiş videoyu 4k da editliyor kasma yok bunu gidip 16gb ramli winodws pc de dene büyük ihtimal kasar. :D ram swap nedir bilmezler. Pc ramleri ile kıyaslanamaz.

Şimdi sen nereden bileceksin diyenler için

macbook pro m2
mac mini m4 (mevcut)
air m5 (mevcut)
+
64gb ramlı 5070ti li bir sistem kullanıyorum.

Bence deneyim kısmı yeterli. air m5 veya mac mini m4, mevcut 64gb ramlı 5070ti sistemimden daha stabil ve hızlı.
mac mini 16/256 ( hiç ramin %90 oldugunu görmedim lol bile oynuyorum 240fps 2K da gram fps düşüşü yok )
air m5 16/512 ( iş pcsi, python ve yazılımlar kullanıyorum batarya süresi için aldım )

özetle şuan 30-35k param olsa neo dışında laptop bakmazdım eğer oyun oynamayacaksam!!
bütçem 40-45e çıkarsa 2.el m3-m4lere bakardım 40-45 arasına air m4 satıyorlar 2.el sahibinden de.

m2 aire sıcak bakmıyorum çıkalı baya oldu, üretim tarihi çıktığı zamanlarsa batarya perf. düşüşte olur.

neo ya 8 gb ram diyip 3-4 sekme açınca kasacak sanıyorlar. Adam 6 kamera ile 4k çekilmiş videoyu 4k da editliyor kasma yok bunu gidip 16gb ramli winodws pc de dene büyük ihtimal kasar. :D ram swap nedir bilmezler. Pc ramleri ile kıyaslanamaz.

Şimdi sen nereden bileceksin diyenler için

macbook pro m2
mac mini m4 (mevcut)
air m5 (mevcut)
+
64gb ramlı 5070ti li bir sistem kullanıyorum.

Bence deneyim kısmı yeterli. air m5 veya mac mini m4, mevcut 64gb ramlı 5070ti sistemimden daha stabil ve hızlı.
mac mini 16/256 ( hiç ramin %90 oldugunu görmedim lol bile oynuyorum 240fps 2K da gram fps düşüşü yok )
air m5 16/512 ( iş pcsi, python ve yazılımlar kullanıyorum batarya süresi için aldım )

özetle şuan 30-35k param olsa neo dışında laptop bakmazdım eğer oyun oynamayacaksam!!
bütçem 40-45e çıkarsa 2.el m3-m4lere bakardım 40-45 arasına air m4 satıyorlar 2.el sahibinden de.

m2 aire sıcak bakmıyorum çıkalı baya oldu, üretim tarihi çıktığı zamanlarsa batarya perf. düşüşte olur.
MacOS'te 8GB RAM birkaç yıl daha rahat gider. İnsanların bu RAM muhabbetine karşı yaptığı boş eleştiri zamanında Android telefonlar 8-12GB RAM koyarken iPhone'un 4-6GB RAM koymasını eleştirenlerden farksız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,951
Üyeler
197,581
Son üye
h.atakan.cansever2010@gma
Geri