İmanlı olsun diye ismi Muhammed Safa konulan çocuk
bunu gelip konu açarken utanmıyon mu hiç . düşüklerSelamlar, onlyfansta yaş doğrulamayı vs hallettim ama kart eklemeye çalışırken hata veriyor tribe giriyor sürekli, bu bankamla veya vpn acık olduğuyla alakalı falan mıdır acaba? lütfen ona buna mı abone olucaksın gibi garip sorular sormayın, soruma cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.
vpnsiz siteye giriliyor mu kanki?VPN'yi kapatıp denemek aklına geldi mi?
visa ziraatNe alakası var reddit olmamasıyla, düzgünce soru sorulmuş. İnsanlar akıllarına takılan şeyleri başka insanlara sorabilsin diye forumlar var zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kartın troy mu, mastercard mı yoksa visa mı?
papara da olmadıdevlet bankalarında yurtdışı açık olsa bile hata verebilir özel bankaların kartıyla dene
Offf ziraat bir de bursunu harcama ihtimali yüksekvpnsiz siteye giriliyor mu kanki?
visa ziraat
papara da olmadı
Ziraatse bankayı bi ara. Bende saçma sapan bazı alışverişlerimi iptal edip duruyorlar.vpnsiz siteye giriliyor mu kanki?
visa ziraat
papara da olmadı
Ne diyecek bankaya onlifanse ödeme yapamıyorum muZiraatse bankayı bi ara. Bende saçma sapan bazı alışverişlerimi iptal edip duruyorlar.
Selamlar, onlyfansta yaş doğrulamayı vs hallettim ama kart eklemeye çalışırken hata veriyor tribe giriyor sürekli, bu bankamla veya vpn acık olduğuyla alakalı falan mıdır acaba? lütfen ona buna mı abone olucaksın gibi garip sorular sormayın, soruma cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.