Öneri 3-3.5k Gaming Kulaklık Önerisi Lütfen

Yigkikt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
Bütçe
3500
Selamlar maksimum 3500 bütçede kulaklık arıyorum genellikle fps oyunları oynarım bu yüzden ses kasmaya önem veriyorum aynı zamanda mikrofon kalitesinin tatmin edici olması güzel olur kablosuz olması tercihimdir ama fark yaratan kablolu bir kulaklığı da değerlendirebilirim. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Düzenleme:
ATK N9 Neptune
Fifine H9
Arasında kalıyor gibiyim bunları da yorumlarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Selamlar maksimum 3500 bütçede kulaklık arıyorum genellikle fps oyunları oynarım bu yüzden ses kasmaya önem veriyorum aynı zamanda mikrofon kalitesinin tatmin edici olması güzel olur kablosuz olması tercihimdir ama fark yaratan kablolu bir kulaklığı da değerlendirebilirim. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
Razer blackshark v2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Razer blackshark v2
Kablosuz olanı v2 pro ama pahalı

Onu bilmiyorum hocam kendi kullandığım kulaklığı önerdim ben çoğunlukla cs oynuyorum 1.5 yıldır kullanıyorum gayet memnunun
Anladım. öneri için çok teşekkürler fiyat da 2600 bandında sanırım bunu da düşünebilirim

Bende bakınıyorum ama benim için kablo-kablosuz olması önemli değil. Ergonomik ve rahat olan birşeyler yok mu?

Bende bakınıyorum ama benim için kablo-kablosuz olması önemli değil. Ergonomik ve rahat olan birşeyler yok mu?
şuan en çok gözüme çarpan Atk N9 pro oldu hocam bakınıyorum bakınıyorum ona dönüyorum gibi bir durum var isterseniz bir iki inceleme videosu bakabilirsiniz

Kesinlikle Fifine H9 öneririm bende kullanıyorum
Konfor açısından nasıl acaba rahat mı?
şuan en çok gözüme çarpan Atk A9 pro oldu hocam bakınıyorum bakınıyorum ona dönüyorum gibi bir durum var isterseniz bir iki inceleme videosu bakabilirsiniz
Kullanan falan varsa onlar dönüş sağlasa yada kullanıcısına sordunuz mu nasıl bir şey diye .😅

Kanka bak. Bakınırken şunu gördüm sanki tercih edilir gibi. Hawk HS420 7.1 Surround incehesapta 3300₺ gayet iyi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,575
Üyeler
198,150
Son üye
Swıft6283
Geri