Çözüldü✓ Sistem Parçaları Uyumu

Her Marka psu da var bu zaten Özellikle Msi b tier bi psu Isınma konusunda ses ve güç verme konusunda b tier
Corsair A Tier en üst seviye yani sessiz koruması tabii ki var yanma gibi bir durumda olmaz diyelim ki %1 bi ihtimal sadece kendini yakar sisteme zarar vermez Corsair hem sessiz çalışır hem yüzde yüze 850w güçü verir hemde ısınmaz Msi 750 wattın tamamını yansıtamaz örnek 700w verir ve sesli çalışır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadecen Psu nun toplam derecelendirmesi tüm bunları Gösterir güç verme ses yapması ısınmasıdır Vb Msi B tier bunlar varsa Corsair A tier daha iyisi yani bu özelliklerin
Hocam son olarak güzel bir akvaryum kasa önerebilir misiniz seçtiğim kasa çok içime sinmedi

Bu kasanın siyahıda var Usta Yalnız fanları senin alman gerek 2 3k bütçenide fanlara ayırırsın on numara durur zaten illaki tiktokta instagramda bu kasayı görmüşsündür görünümü çok holş
Kasayi beyaz parçalar siyah olsa çok kötü durur mu

Hayır çok kötü durmaz Rgb yaparsın fanları hatta güzel bile durur ama siyah kasa siyah fan ve fanların ışığını beyaz yaparsın bak o gerçekten elit durur

Siyahıda bu bulamadıysan diye attım

Hayır çok kötü durmaz Rgb yaparsın fanları hatta güzel bile durur ama siyah kasa siyah fan ve fanların ışığını beyaz yaparsın bak o gerçekten elit durur

Siyahıda bu bulamadıysan diye attım
Sağolun vakit ayırdığınız için

Hocam pcyi zaten şu 1 ay icinde alicam eğer 5070ti 45k bandına düşer gibi bir düşüncen varsa beklerim

Hocam MSI a750gl yi epeyde girince sertifikaları çıkıyor akım koruma, aşırı ısınma gibi bunda bulamadım
vatan gece indirimlerine bir bakıver şu sıralar oluyor indirim.

Bu kasanın siyahıda var Usta Yalnız fanları senin alman gerek 2 3k bütçenide fanlara ayırırsın on numara durur zaten illaki tiktokta instagramda bu kasayı görmüşsündür görünümü çok holş
Hocam fan linkide atabilir misin lian li olmaz zorunda mı fanlar

Ekran kartı rtx 5070ti
İşlemci AMD Ryzen 7 7800x3d
Anakart Msi pro b850mp wifi
Kasa Montech ALR 903 MAX
Ramde öneriye ihtiyaçım var
Ssd Xpg mars 980 blade
Psu Msi MAG a750gl
Sıvı soğutma PCCooler DA360 ARGB

Ekran kartını sahibinden de 2. El veya kapalı kutu almayı düşünüyorum öyle daha ucuz geliyor toplam sistem ortalama 100k-115k olarak düşüyorum monitör dahil değil sizce parçalar uyumlu mu

Ayrıca monitörüde 4k oled almayı düşünüyorum görüşlerinizi bekliyorum Sistemide render için değil sadece hikayeli
veya FPS oyunları için
Veya parçaları biraz düşürüp 5080e geçmeli miyim
4k oled almak istiyorsan Abdullah abinin videosuna bakabilirsin ama 40 50k falan monitör

Geri