Fps İçin Monitör Önerisi Ryzen 5 7600 5060 Ti 16gb

Reaksiyon skoru
0
sadece fps (VALORANT,CS2) oynuyorum 1080p istiyorum bide 5 senedir 24 inç kullanıyorum 27 ye çıkmak ne kadar mantıklı olur? bütçe 15-20 lira civarı kafamda 2 monitör var önerilere açığım

sadece fps (VALORANT,CS2) oynuyorum 1080p istiyorum bide 5 senedir 24 inç kullanıyorum 27 ye çıkmak ne kadar mantıklı olur? bütçe 15-20 lira civarı kafamda 2 monitör var önerilere açığım

sadece fps oynuyosan 27 inchi direkt ele hoca aklina bile girmesin radara bakicam derken kafayi 30 cm sola kaldirip bakmaktan tut piksellerin iyicene blurlu oldugunu gordugunde kafayi yersin ozzellikle cs2 de 1280 960 oynuyosan direkt ele hoca
ayrica eger sadece fps oynuyosan neden benq zowie almiyorsun?

kanka hiç anlamıyorum monitörden pc bileşenlerinden mesela senden öğrendim sadece benq zowie alınması gerektiğini

kanka hiç anlamıyorum monitörden pc bileşenlerinden mesela senden öğrendim sadece benq zowie alınması gerektiğini
hocam benq zowie sadece fps oyunlari icin alicaksin ondaki dyac teknolojisini arastir anlarsin ne demek istedigimi
kısaca benim anlatmami istersen hani spray atarken ekran sallanıyor ya o teknoloji o sallanma olurken keskinlik katıyor etraf blurlanmıyor yine sallanıyor ama keskinlik kattıgı icin etraf sanki düzmüs gibi duruyor o yuzden prof arenalarda ya motion bluru cok gelismis monitor veya benq zowie deki dyac kullanıyolar
tek 2 sıkıntısı var paneli TN yani renkler soluk biraz diger sıkıntısı ise mlsf fiyat

sadece fps oynuyosan 27 inchi direkt ele hoca aklina bile girmesin radara bakicam derken kafayi 30 cm sola kaldirip bakmaktan tut piksellerin iyicene blurlu oldugunu gordugunde kafayi yersin ozzellikle cs2 de 1280 960 oynuyosan direkt ele hoca
Aşırı pahalı zowieler.

Aşırı gereksiz pahalı zowieler.
hocam benq zowie sadece fps oyunlari icin alicaksin ondaki dyac teknolojisini arastir anlarsin ne demek istedigimi
kısaca benim anlatmami istersen hani spray atarken ekran sallanıyor ya o teknoloji o sallanma olurken keskinlik katıyor etraf blurlanmıyor yine sallanıyor ama keskinlik kattıgı icin etraf sanki düzmüs gibi duruyor o yuzden prof arenalarda ya motion bluru cok gelismis monitor veya benq zowie deki dyac kullanıyolar
tek 2 sıkıntısı var paneli TN yani renkler soluk biraz diger sıkıntısı ise mlsf fiyat
24 inch yüksek hz bulmak da zor açıkçası yok gibi bir şey.

O yüzden mecburen bunu önericem

oha kanka cok pahalı bu butce max 20.000 benim bide tn panele o para çok fazla değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

27 yi eledim arkadasın dedıgı gıbı 5 senedir 24 oynuyorum 27 bozar beni

oha kanka cok pahalı bu butce max 20.000 benim bide tn panele o para çok fazla değil mi

27 yi eledim arkadasın dedıgı gıbı 5 senedir 24 oynuyorum 27 bozar beni
Gerçi attığın 420hz varmış onu al gitsin

benim gibi biriyse kesin benq alır fiyatina bakmadan 4 yasinda lanet cs nin basina oturtulduk bidaha kalkamadik hicbir hikayeli oyun sarmiyor artik
ppdede cs 1.6 acık assult haritasinda hatta :kekw:
öylede hocam ogrenin diye dedim 2. elede bakabilirsiniz sorun etmiyosaniz 360hz ler o civarlardaydi sanirim
ayrica o monitor tamamen rekabetci oyun odakli oldugu icin o fiyatta biraz ettigi fiyatin ustunde yalan yok ama farki hissettiriyor lanet şey benimde gecmem lazim guzel bi 240hz bulursam alıcam 2. elde

1781683652298.webp

sunuda atayim en cok kullanilan cs2 deki prof oyuncuların kullandigi monitor sıralaması :kekw:
lanet dyac teknolojisi yav

anladım anladım sağolasın 2. el almam ya ben normal dyacsız monıtorlerden alırım bi tane
peki attığım monıtorlerden hangısı daha mantıklı sence fps icin
380hz 0.3ms asusmu 420hz 1ms aoc mu

anladım anladım sağolasın 2. el almam ya ben normal dyacsız monıtorlerden alırım bi tane
peki attığım monıtorlerden hangısı daha mantıklı sence fps icin
380hz 0.3ms asusmu 420hz 1ms aoc mu
bana soruyosan asusa bakmam ki bile 27 inch o rekabetci icin fazla buyuk ekran

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,243
Üyeler
197,641
Son üye
Exspetsnaz