🔥İndirim Machenike K500-M61 Hall Effect Manyetik Klavye 1252 TL (Trendyol Plus Özel)

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,260
100TL Trendyol plusa özel kod çıkıyor sepet aşamasında onu uygulayın başlıktaki fiyata gelecektir Kendi sitesinde 1800TL gibi bir fiyatı var bu fiyatta manyetik klavye iyi gibi geldi bana 8k hertz özelliği de varmış ihtiyacı olan değerlendirebilir.

Bunlar dolandırıcı değil miydi? Kendi sitelerineki siparişleri yollamıyorlarmış.

Bunlar dolandırıcı değil miydi? Kendi sitelerineki siparişleri yollamıyorlarmış.
Trendyol da onu yapamaz ondan paylaştım indirimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

emin değilim ama bunun fiyatı da çok iyi değil mi https://www.trendyol.com/machenike/...080612&filterOverPriceListings=false&sav=true
piyasasını bilen var mıdır
Benimde dikkatimi çekti alsam mı ya acaba güzelde duruyor dandik gamepower rampage kulaklıklar satılıyor bu paraya

Çabuk söyleyin alınır mı ?????

Beyler aldım ama ürün iyi mi manyetik switch yazıyo diye aldım valla 1k hz mouse kullanıyorum atk a9plus
Klavyem kötüydü direkt çektim fiyatına değer mi

Trendyol da onu yapamaz ondan paylaştım indirimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benimde dikkatimi çekti alsam mı ya acaba güzelde duruyor dandik gamepower rampage kulaklıklar satılıyor bu paraya
Bence ConnectGame den farkları yok. Paylaşılmayı hak etmeyen bir satıcı. Ürün bozulursa insanların ulaşabileceği bi kanalları bile yok...

Geri