beklentileriniz nelerdir? amd yada nvdia hangisini tercih ediyorsunuzÖneriler var mıdır Temmuz gibi alıcam daha öncede konu açmıştım fakat daha sonradan bütçem arttı biraz daha çok şükür. Önerileri bekliyorum.
işlemci olarak amd ekran kartı olarak da nvidia bakıyorum. Beklentilerim ise çoğu zaman hikaye ve fps oyunları oynamakla geçicek bu yaz alacağım sistem oynarken üzmeyecek bir sistem arıyorum.beklentileriniz nelerdir? amd yada nvdia hangisini tercih ediyorsunuz
hocam benden daha bilgili arkadaşlar da vardır ben yine de kendi fikrimi belirteyim, amd işlemci nvidia ekran kartı baktığınızı belirtmişsiniz, bütçenizde monitör dahil mi bilmiyorum lakin işlemci olarak R5 7500f ekran kartı olarak da 5060 TI gider o bütçeye ortalama olarak (nvidia gpu alacağına aynı fiyat civarını verip oyunlarda daha iyi fps verecek amd gpulara da bakabilirsin tercih sana kalıyor orda)Öneriler var mıdır Temmuz gibi alıcam daha öncede konu açmıştım fakat daha sonradan bütçem arttı biraz daha çok şükür. Önerileri bekliyorum.
işlemci olarak amd ekran kartı olarak da nvidia bakıyorum. Beklentilerim ise çoğu zaman hikaye ve fps oyunları oynamakla geçicek bu yaz alacağım sistem oynarken üzmeyecek bir sistem arıyorum.
240 Hz bir monitör almıştım gıgabyte markasının indirimlerde ondan yana sıkıntım yok, Ahmet abinin bir videosuna denk geldim demin 5060 hakikaten kötü bir ekran kartı gibi Amd ekran kartlarına da siyah ekran verdiği söyleniyor pek yanaşmıyorum o yüzden 8 GB yetersiz deniliyor kafam allak bullak oldu yemin ederimhocam benden daha bilgili arkadaşlar da vardır ben yine de kendi fikrimi belirteyim, amd işlemci nvidia ekran kartı baktığınızı belirtmişsiniz, bütçenizde monitör dahil mi bilmiyorum lakin işlemci olarak R5 7500f ekran kartı olarak da 5060 TI gider o bütçeye ortalama olarak (nvidia gpu alacağına aynı fiyat civarını verip oyunlarda daha iyi fps verecek amd gpulara da bakabilirsin tercih sana kalıyor orda)
atabilir misiniz rica etsem.![]()
Mevtcan Bahav v3 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Mevtcan Bahav v3 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
nacizane fikrim olarak önerebilirim lakin bu bütçelerde amd kartlara yönelmek daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum
amd sürücü sorunlarını 6000 serisinden sonra büyük ölçüde düzeltti yeni nesil amd kartlarda pek rastlamazsın diye düşünüyorum240 Hz bir monitör almıştım gıgabyte markasının indirimlerde ondan yana sıkıntım yok, Ahmet abinin bir videosuna denk geldim demin 5060 hakikaten kötü bir ekran kartı gibi Amd ekran kartlarına da siyah ekran verdiği söyleniyor pek yanaşmıyorum o yüzden 8 GB yetersiz deniliyor kafam allak bullak oldu yemin ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
atabilir misiniz rica etsem.
hazır sistem olarak var ince hesapta https://www.incehesap.com/vector-strike-oem-paket-fiyati-76033/amd sürücü sorunlarını 6000 serisinden sonra büyük ölçüde düzeltti yeni nesil amd kartlarda pek rastlamazsın diye düşünüyorum
rx9060xt 16 gb
ryzen 5 7500f
16 gb ddr5 6000 MHz cl30
1 tb m2 ssd
msi b650m anakart
750w psu 80+
tercihine bağlı kasa
bunları tek tek indirim kovalayarak almanı tavsiye ederim
hocam 550W Power Suply nedir yahazır sistem olarak var ince hesapta https://www.incehesap.com/vector-strike-oem-paket-fiyati-76033/
550w psuhazır sistem olarak var ince hesapta https://www.incehesap.com/vector-strike-oem-paket-fiyati-76033/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam 550W Power Suply nedir ya
hocam napcam ben valla kafayı yedim cidden550w psu
512 gb süs niyetine konmuş ssd
a620 anakart![]()
tek tek alın başka alternatif gözükmüyor çünkühocam napcam ben valla kafayı yedim cidden
hazır sistem almak saçmalık bence kesinlikle ben şimdi daha net anladım parçalardan kısıyorlar insanlara yediriyorlartek tek alın başka alternatif gözükmüyor çünkü
indirimde almak daha mantıklı hazır sistem alınacaksa bunu anlamanız çok güzelhazır sistem almak saçmalık bence kesinlikle ben şimdi daha net anladım parçalardan kısıyorlar insanlara yediriyorlar