Corsair Hs80 Vs Asus Rog Pelta Hangisini Almalıyım?

bu ikisi arasında kaldım. cs tarzı ses kasma gerektiren rekabetçi oyunlardan ziyade single player oyunlar oynuyorum ve film izliyorum. yani sinematik deneyim benim için daha önemli. arada da arkadaşlarımla discorddan sohbet ederim. sizce hangisini almalıyım? hs80 mikrofon kalitesi bakımından bir tık daha iyi diye biliyorum ama ses kalitesi anlamında bizzat deneyimlemeden bilgi edinmek zor. bu kulaklıkları kullanmış arkadaşlar hangisini tavsiye eder? yardımcı olursanız sevinirim. bu ikisinin yerine önereceğiniz başka bir kulaklık varsa da 8000tl altında olmasını tercih ederim.
rog pelta 6k ya var akakçede öyle gözüküyo ama h80 daha iyi diye biliyorum

Hocam az önce amazondan "SteelSeries Arctis Nova 3P" sipariş ettim. Kulaklıktan genel olarak anladığım kadarıyla memnunsun sanırım bir sorunda yaşamamışsın. Ama sormak istiyorum rahatlık anlamında uzun süreler boyunca nasıl kafada sıkma ağrı yapıyor mu? şarjı nasıl gidiyor ayrıca yazılımdan oyun için hangi ayarları yaptın? Kulaklığın oyun performansını beğeniyor musun? oyun ve yayın için kullanacağım (Mikrofon olarak bu kulaklığın mikrofununu kullanmayacağım ama mikrofonu hakkında da iyi şeyler yazdığını görmüştüm.)

Ayrıca ASUS Rog Pelta ile arasında kaldım sence hangisini tercih etmeliyim hangisi hangi alanlarda daha çok başarılı? Teşekkürler.
Pelta hakkında bilgim yok dediğin sorunlarıda yaşamadım hayırlı olsun güle güle kullan şarj full şarj ile 1 2 gün günde 7 8 saat oynasam günü kapatır ve innnailmaz rahat kesinlike

Pelta hakkında bilgim yok dediğin sorunlarıda yaşamadım hayırlı olsun güle güle kullan şarj full şarj ile 1 2 gün günde 7 8 saat oynasam günü kapatır ve innnailmaz rahat kesinlike
Hocam yazılımdan ayar için hangi ayarları yaptığınız konusunda bilgi verebilir misiniz?

Geri