Iphone'ların Hava Atma Aracı Olması Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Apple kendini bir statü göstergesi olarak pazarlamıyor fakat insanlar o kadar geride kalmış o kadar ilkel canlılar ki bir cep telefonunu statü göstergesi olarak kabul edip görebiliyor. Kendimde bir apple kullanıcısı olarak sadece sunduğu eko sistem ve cihazın yazılımsal olarak aşırı dayanıklı olması ve arayüzünün çok basit, minamalist bir yapıda olması hoşuma gidiyor bunun dışında hiç bir olayı yok. Eleştirilerim ise güncelleme adı altınd imoji geldiği zaman ben deliriyorum, android güncellemelerine bakıyorum a dan z ye bir ton şey gelmiş veya geliştirilmiş, apple ın yeni ios sürümü güncellemesini okuduğumda ise, -Yok yeni duvar kağıdı getirdik, yok yeni imojiler var, yok telefonun artık çalınma koruması var, yok uygulama ikonlarını şeffaf yaptık. Abi dalga mı geçiyorsunuz ya? daha ai yok telefonun içinde, siri denilen yarım yamalak bir şey koymuşlar yıllardır 1 kez ne bu diye baktım bidaha açmadım. Ürünleri bu paraları hak ediyor mu? kesinlikle hayır? he kullanırmıyım, arayüz ve ekosistemini ve telefonun asla kasmadığını düşünerek tekrardan alırım muhtemelen.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Red mi note 9s ile bakıştık xd , genelde iphone alanlar model değiştirdiği için alıyor eskiyeceği için. 6-7 yıllık telefon kullanıyorum hala bataryası ölmedi ve iş yapıyor :D anlamıyorum yani 1 sene de bir telefon değiştirme triplerine giren insanlar neden var. 2. el piyasası daha iyi üğğğ diye iphone alınıyor diyenler var , 2 yıl sonra satacağın telefonu almanın ne manası anlamı olabilir gerçekten anlamıyorum.

• Beğen
Aynen özellik olarak Androidler geçti bile. Ama işte insanların öncelikli kriterleri oluyor. Pro Max'ı asla kullanmam tablet mi taşıyoz telefon mu. Benim için küçük telefon inanılmaz rahatlık sağlıyor.

Değil hocam 6.2, 6.3 inç boyutları var. Yani günümüz için ne büyük ne küçük normal denilebilir ama Ben 5.4 inçlik bir telefondan bahsediyorum.
Hocam 7 8 yıl iphone 7 kullandım. Bende tuğla gibi telefonları sevmediğimden daha kompakt bir model bakıyodum. Düz S25 aldım ve alışması o kadar hızlı oldu ki eğer değiştirme niyetiniz varsa tavsiye ederim çok memnunum.

• Beğen
Hocam 7 8 yıl iphone 7 kullandım. Bende tuğla gibi telefonları sevmediğimden daha kompakt bir model bakıyodum. Düz S25 aldım ve alışması o kadar hızlı oldu ki eğer değiştirme niyetiniz varsa tavsiye ederim çok memnunum.
Değiştirme gibi bir niyetim yok hocam 12 mini kullanıyorum memnunum.

Red mi note 9s ile bakıştık xd , genelde iphone alanlar model değiştirdiği için alıyor eskiyeceği için. 6-7 yıllık telefon kullanıyorum hala bataryası ölmedi ve iş yapıyor :D anlamıyorum yani 1 sene de bir telefon değiştirme triplerine giren insanlar neden var. 2. el piyasası daha iyi üğğğ diye iphone alınıyor diyenler var , 2 yıl sonra satacağın telefonu almanın ne manası anlamı olabilir gerçekten anlamıyorum.
Merak etmeyin hocam bende 5 yıldır hala redmi note 9 pro kullanıyorum şimdi s25 ultraya geçicem artık redmi note 9 pro depolaması yetmiyor evet bendd anlamıyorum alıcam bir s25 ultra 5-10 sene kullanıcan neyine yetmiyecek dimi :)

Apple urettigi telefonlar hep ust segment oluyor. Samsung da ust segment uretiyor ama yaninda giris orta segmentte var. Apple alinca her turlu pahali bir trlefon almis oluyorsun. Logosunu goren haa apple diyor. Bakiyoruz samsung a ucuz da var pahali da var. Ee insanlar azicik pahali bir sey gorunce hava atma araci olarak kullaniyorlar. Sonra ortaya sacma sapan fiyatlar sacma sapan pazar vs oluyor. Bakiyorsun bos paket bmw var sanayiden cikamiyor ama bmw var diye hava atiyor neden cunku araci hava atma malzemesi olarak goruyor. Sokakta kac kisi lexus arac gorunce vay be havali diyor. Algi tamamen.

• Beğen
Geri