Mustafa Zahid
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,750
Aynısını millet Çin mallarıyla da yapıyor çok fark etmiyor. Ek olarak bu adam çok büyük bir istisna. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Aynısını millet Çin mallarıyla da yapıyor çok fark etmiyor. Ek olarak bu adam çok büyük bir istisna. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Hocam 7 8 yıl iphone 7 kullandım. Bende tuğla gibi telefonları sevmediğimden daha kompakt bir model bakıyodum. Düz S25 aldım ve alışması o kadar hızlı oldu ki eğer değiştirme niyetiniz varsa tavsiye ederim çok memnunum.Aynen özellik olarak Androidler geçti bile. Ama işte insanların öncelikli kriterleri oluyor. Pro Max'ı asla kullanmam tablet mi taşıyoz telefon mu. Benim için küçük telefon inanılmaz rahatlık sağlıyor.
Değil hocam 6.2, 6.3 inç boyutları var. Yani günümüz için ne büyük ne küçük normal denilebilir ama Ben 5.4 inçlik bir telefondan bahsediyorum.
Değiştirme gibi bir niyetim yok hocam 12 mini kullanıyorum memnunum.Hocam 7 8 yıl iphone 7 kullandım. Bende tuğla gibi telefonları sevmediğimden daha kompakt bir model bakıyodum. Düz S25 aldım ve alışması o kadar hızlı oldu ki eğer değiştirme niyetiniz varsa tavsiye ederim çok memnunum.
Merak etmeyin hocam bende 5 yıldır hala redmi note 9 pro kullanıyorum şimdi s25 ultraya geçicem artık redmi note 9 pro depolaması yetmiyor evet bendd anlamıyorum alıcam bir s25 ultra 5-10 sene kullanıcan neyine yetmiyecek dimiRed mi note 9s ile bakıştık xd , genelde iphone alanlar model değiştirdiği için alıyor eskiyeceği için. 6-7 yıllık telefon kullanıyorum hala bataryası ölmedi ve iş yapıyoranlamıyorum yani 1 sene de bir telefon değiştirme triplerine giren insanlar neden var. 2. el piyasası daha iyi üğğğ diye iphone alınıyor diyenler var , 2 yıl sonra satacağın telefonu almanın ne manası anlamı olabilir gerçekten anlamıyorum.