RX 9070xt Sürücü Sorunu

söylenildiği gibi ekran kartını monte ettim. ve şu an hiçbir sorunla karşılaşmıyorum. herhangibir sürücü sorunu vermedi. fakat vramler çok sıcak çalışıyor. neden bilmiyorum. gpu 55i geçmiyor vram 85 88 falan
Vram sıcaklıgı normal bi sıkıntı yok. Kasan harika gözüküyor güle güle kullan.

söylenildiği gibi ekran kartını monte ettim. ve şu an hiçbir sorunla karşılaşmıyorum. herhangibir sürücü sorunu vermedi. fakat vramler çok sıcak çalışıyor. neden bilmiyorum. gpu 55i geçmiyor vram 85 88 falan
Onemli degil o sıcaklıklar güvenilir yerde hynixler 110 dereceye kadar sorunsuz çalışır, sen şimdi kabloyu normal şekilde ayrı ayrı kablolar ile taktın demi

Kabloların son halinin fotosunu atsana bi
Aynen iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gruptaki diğer insanlara da emsal olur malum bu kartlar çok güç çeken kartlar ve düzgün kablolama ve düzgün güç kaynağı istiyor eğer bunlar yapılmazsa ki çoğu zaman atlaniyor suç ekran kartına kalıyor...

Kabloların son halinin fotosunu atsana bi
2 tane ayrı ayrı pcie kablosu taktım iste.
1781884431556.webp

Aynen iyi olur

Gruptaki diğer insanlara da emsal olur malum bu kartlar çok güç çeken kartlar ve düzgün kablolama ve düzgün güç kaynağı istiyor eğer bunlar yapılmazsa ki çoğu zaman atlaniyor suç ekran kartına kalıyor...
bir sorunun kullanıcı kaynaklı olması diğerlerininde aynı sebepten oldugunu dogrulamaz dostum. Amd de sorun cıkma olasılıgı nvidiadan kat kat yüksek. 16 senelik amd serüvenimi profilimdeki mesajlardan gorebilirsin. Atıp tutmuyoruz kullanmadan.

arkadaşlar tekrardan hata vermeye başladı.. ne yapacağız ya

arkadaşlar tekrardan hata vermeye başladı.. ne yapacağız ya
windows güncellemelerim de devredışı bıraktım yorumları dikkate alarak ama yine sorun oldu bugün.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-06-20 143616.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-20 143616.webp
    4.6 KB · Hit: 6
  • Ekran görüntüsü 2026-06-20 143811.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-20 143811.webp
    11.4 KB · Hit: 6
Neyde oluyordu bu genel her oyunda mı
valorant da hata verdi
bu arada bağlantıyı nnasıl yaptığımı soranlar olacaktır tekrardan ama görseldeki görünene göre bu bağlantının da bi sorun oluşturmaması gerekiyormuş. ama yine de ben önlem amaçlı dediğinizi yapmıştım.
1782058981379.webp

valorant da hata verdi
Bu valorantta bir sorun var. Kaldırıp yükledin mi hiç? Yorumda bir kaç defa gördüm amd nvidia farketmez

Başka oyunlarda denedin mi aynı sorun oluyor mi

Geri