Task Bar Hero Yüzünden Ban Yeniliyor Mu

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
430
steam yorumlarda ban yiyenleri filan gördüm bu oyunu 5 saattir filan oynuyorum farma bırakmıştım korkmadım değil steam hesabımda pahalı ve iyi oyunlar var ve goodbydpi açıkken 5 dk filan oynadım hile filan sanıp ban atarlar mı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi

steam yorumlarda ban yiyenleri filan gördüm bu oyunu 5 saattir filan oynuyorum farma bırakmıştım korkmadım değil steam hesabımda pahalı ve iyi oyunlar var ve goodbydpi açıkken 5 dk filan oynadım hile filan sanıp ban atarlar mı bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Oyunu yapan firmanın steam üzerinde gözükebilen bir ban yetkisi varmış onlar ban atınca profilinde ban yazısı oluyormuş ama neye göre ban atıyorlar bilemem belki bot yazılımlarına belki scriptlere falandır bilemem
Oyunu bende çok oynamak istiyorum ama ne olur ne olmaz uğraşmayayım diye indirmedim çünkü oyun normal bir oyun gibi düşmedi piyasaya aynı banana gibi pazar mantığı ile anlamsız bir şekilde oyunun açık kalmasını istiyor ya kısa sürede kitlesinden parayı vurup gidecekler yada başka bir şey ama o pazar sistemleri patlar orası kesin

Cs oynarken açma derim.

cs de arkada olursa hile algılıyor diye gördüm ne garanti olsun diye yan hesabım da oynuyorum gidecek sadece seçkinli bir hesap oyun yok

cs de arkada olursa hile algılıyor diye gördüm ne garanti olsun diye yan hesabım da oynuyorum gidecek sadece seçkinli bir hesap oyun yok
oyunu sildim sonrasında steam hesabımdan da kaldırdım oyunu gerek yok ya o kadar emek verdiğim steam hesabına bir şey olmasına

Geri