❌İndirim Bitti! Macbook Air M5 16gb 512gb SSD 🔥53.539₺ ( Dip Fiyat + 9taksit )

QNB Trendyol ve Paraf Karta Özel 9 Taksit Mevcut Diğer Kartlara 6 Taksit!

Şuanda dip fiyatta pt de eğitim indirmi ile bile bu fiyata gelmiyor.
Bedava, ihtiyacı olan seri çeksin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mavisi hafif daha ucuz bu arada onu ekle bence.

Çektim teşekkürler.

Gaystation rengi olmasa iyimiş, 15 olanlar hiç düşmüyor. 13.6 olup rengine takmayanlar için beleş.

Gaystation rengi olmasa iyimiş, 15 olanlar hiç düşmüyor. 13.6 olup rengine takmayanlar için beleş.
Gök maviside varmış hocam aynı fiyata.

Bende m2 air vardı neden aldırdınız bana bunu ya. Piyasası ne normalde hocam? Çok takip etmiyorum ikinci el 98% pil sağlığı tertemiz nerdeyse kullanılmamış m2 air kaça gider

Yılların M1'li Macbook'u bile hala cayır cayır çalışıyor, çoğunun her işini görüyor.

M5'li model performans açısından çok uzun süre götürecektir, bu açıdan fiyatına göre iyi bir yatırım.

Bence tek eksiği ekranın 60Hz ile sınırlı tutulması, IPS olmasına kötü diyemem çünkü çok kaliteli IPS ekrana sahip. Yenileme hızı hariç kusursuz bir model.

Trendyol bankalara sektör kodunu doğru bildiriyor. Elektronik sektöründe geçerli olan banka kampanyalarıyla birleştirebilirsiniz. Örn. Halkbank babalar günü kampanyalarını birleştirip 6 bin tl daha ucuza alabilirsiniz.

M5 harika bir işlemci

Yılların M1'li Macbook'u bile hala cayır cayır çalışıyor, çoğunun her işini görüyor.

M5'li model performans açısından çok uzun süre götürecektir, bu açıdan fiyatına göre iyi bir yatırım.

Bence tek eksiği ekranın 60Hz ile sınırlı tutulması, IPS olmasına kötü diyemem çünkü çok kaliteli IPS ekrana sahip. Yenileme hızı hariç kusursuz bir model.
120 hz için mecbur pro modele yönelmek lazım.

1.5 ay önce Trendyol'dan Mediamarkt satıcılı şekilde gece yarısı rengini banka indirimiyle birlikte 55500'e aldım 9 taksit. Fiyat gerçekten bedava. Neredeyse M4 parasına veriyorlar

44k'ya M4 var ama base modeli 256GB onun o yüzden bunu tercih etmek bütçede sıkıntı yoksa daha mantıklı şu an.

Trendyol bankalara sektör kodunu doğru bildiriyor. Elektronik sektöründe geçerli olan banka kampanyalarıyla birleştirebilirsiniz. Örn. Halkbank babalar günü kampanyalarını birleştirip 6 bin tl daha ucuza alabilirsiniz.
Babalar günü max 1k veriyor. 6k durumu vatana özel bir durum. Farklı bir bilgi varsa paylaşmanızı rica ederiz.

Geri