chainfoot 80+ Katılım 20 Aralık 2025 Mesajlar 374 Reaksiyon skoru 83 20 Haziran 2026 #1 Yeni bilgisayarıma windows 11 kurmak istiyorum ama birçok yol varmis rufus normal microsofttan falan hangisinden kurmak daha kolay ve mantıklı olur
Yeni bilgisayarıma windows 11 kurmak istiyorum ama birçok yol varmis rufus normal microsofttan falan hangisinden kurmak daha kolay ve mantıklı olur
J junglebldbsk 80+ Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 5 20 Haziran 2026 #2 iso olarak indir rufusta yazdır kur ben hep öyle yapıyorum
ahmetmelihalemdar 80+ Gold Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 5,606 Reaksiyon skoru 2,386 20 Haziran 2026 #3 chainfoot yazmış: Yeni bilgisayarıma windows 11 kurmak istiyorum ama birçok yol varmis rufus normal microsofttan falan hangisinden kurmak daha kolay ve mantıklı olur Devamı için tıklayın... Google a Windows 11 indir yaz Microsoft un resmi sitesine gir Windows 11'i indirin Bunu indir. Kurulum yapacağın USB yi tak. İçinde önemli bir şey olmasın. Biçimlendirecek. İndirdiğin program içinden USB yi seçtikten sonra USB yi biçimlendirip, direkt kendisi kuracak. Bitince her şey hazır diyecek bu kadar
chainfoot yazmış: Yeni bilgisayarıma windows 11 kurmak istiyorum ama birçok yol varmis rufus normal microsofttan falan hangisinden kurmak daha kolay ve mantıklı olur Devamı için tıklayın... Google a Windows 11 indir yaz Microsoft un resmi sitesine gir Windows 11'i indirin Bunu indir. Kurulum yapacağın USB yi tak. İçinde önemli bir şey olmasın. Biçimlendirecek. İndirdiğin program içinden USB yi seçtikten sonra USB yi biçimlendirip, direkt kendisi kuracak. Bitince her şey hazır diyecek bu kadar
E erenoslik 80+ Katılım 2 Haziran 2026 Mesajlar 284 Reaksiyon skoru 68 20 Haziran 2026 #4 Bi flash lazim. Windows yükleme medyası olustur. En basit yöntem. Internettende 5 10liraya bi kod al tamam
Bi flash lazim. Windows yükleme medyası olustur. En basit yöntem. Internettende 5 10liraya bi kod al tamam
Gene Takovic 80+ Silver Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 2,120 Reaksiyon skoru 1,429 20 Haziran 2026 #5 MediaCreationTool ile yapmalısın