parafı olanlar hayata önde başlıyorAbi paraf nedir çıldırıcam ya cidden. Hem sadece ona 4 taksit de yapıyo ayrıca. 5000 de puan veriyo. Paraf'ı olanlar yapışsın cidden çok çok iyi fiyat.
Abi paraf nedir çıldırıcam ya cidden. Hem sadece ona 4 taksit de yapıyo ayrıca. 5000 de puan veriyo. Paraf'ı olanlar yapışsın cidden çok çok iyi fiyat.
65 inç, 55 inç'e göre yüzde 40 daha büyük ekran demek.55 inc lg oled alın daha iyi 52700 e denk geldi. Dün aldım her ne kadar lg paneli olsada grundig lg kadar iyi değil.
Matematik bayıldı.65 inç, 55 inç'e göre yüzde 40 daha büyük ekran demek.
Alan hesabı yap birader. Bir de matematik bayıldı yazıyor yaMatematik bayıldı.
%15 daha büyük
Hocam birincisi 10 inch daha büyük izleme mesafesine göre değişir. İkincisi de mesele sadece büyüklükse led tv alıp geçelim. Her açıdan lg daha önde sadece panelle bitmiyor. 4 yıldır grundig kullanıyorum. Arayüz çok yavaş yeni nesillerde de değişmemiş baktığım yorumlarda. Kaldı ki doğru düzgün güncelleme filanda almıyor.65 inç, 55 inç'e göre yüzde 40 daha büyük ekran demek.
ELAC ses sistemi + Google TV var 65inc OLED daha ne istiyorsun anlamadım.Hocam birincisi 10 inch daha büyük izleme mesafesine göre değişir. İkincisi de mesele sadece büyüklükse led tv alıp geçelim. Her açıdan lg daha önde sadece panelle bitmiyor. 4 yıldır grundig kullanıyorum. Arayüz çok yavaş yeni nesillerde de değişmemiş baktığım yorumlarda. Kaldı ki doğru düzgün güncelleme filanda almıyor.
Bunun karşılığı LG C serisi miydi?Grundig 65 inç 144 hz oled tv 3 yıl garanti Link
Tcl c6k, iffalcon u95a yerine tercih edilir. Çıktığından beri dip fiyat.
Alıntıyı görüntüle
Eğer paraf kartınız varsa 5 bin puan veriyor.