Grundıg OLED 65go990a 65inc 56.300 TL

paypo9

80+
Reaksiyon skoru
56
Grundig 65 inç 144 hz oled tv 3 yıl garanti Link
Tcl c6k, iffalcon u95a yerine tercih edilir. Çıktığından beri dip fiyat.
IMG_1264.webp

Eğer paraf kartınız varsa 5 bin puan veriyor.

Ekler

• IMG_1262.webp
    IMG_1262.webp
    23.3 KB · Hit: 182
Son düzenleme:
Abi paraf nedir çıldırıcam ya cidden. Hem sadece ona 4 taksit de yapıyo ayrıca. 5000 de puan veriyo. Paraf'ı olanlar yapışsın cidden çok çok iyi fiyat.

Abi paraf nedir çıldırıcam ya cidden. Hem sadece ona 4 taksit de yapıyo ayrıca. 5000 de puan veriyo. Paraf'ı olanlar yapışsın cidden çok çok iyi fiyat.
parafı olanlar hayata önde başlıyor

55 inc lg oled alın daha iyi 52700 e denk geldi. Dün aldım her ne kadar lg paneli olsada grundig lg kadar iyi değil.

65 inç, 55 inç'e göre yüzde 40 daha büyük ekran demek.
Hocam birincisi 10 inch daha büyük izleme mesafesine göre değişir. İkincisi de mesele sadece büyüklükse led tv alıp geçelim. Her açıdan lg daha önde sadece panelle bitmiyor. 4 yıldır grundig kullanıyorum. Arayüz çok yavaş yeni nesillerde de değişmemiş baktığım yorumlarda. Kaldı ki doğru düzgün güncelleme filanda almıyor.

Grundig alman malıdır iyidir felan dedi peder yıllar önce aldık kimseye tavsiye etmem.

Ekran alanı olarak %40 daha büyük oluyor sayın arkadaşlar.

Hali hazırda şuanda GO975 modelinden daha üst model olmasına rağmen o modelden daha düşük fiyata satılıyor. Bu fiyata benzer boyutta OLED alabilmek mümkün değil... Üç yıl garanti olayı falan da bence avantaj.

55" modeli de 47 bin TL'ye satılıyor, o da uygun ama almışken yer varsa 65" alınır geçilir.

Hocam birincisi 10 inch daha büyük izleme mesafesine göre değişir. İkincisi de mesele sadece büyüklükse led tv alıp geçelim. Her açıdan lg daha önde sadece panelle bitmiyor. 4 yıldır grundig kullanıyorum. Arayüz çok yavaş yeni nesillerde de değişmemiş baktığım yorumlarda. Kaldı ki doğru düzgün güncelleme filanda almıyor.
ELAC ses sistemi + Google TV var 65inc OLED daha ne istiyorsun anlamadım.

Geri