Ps5 Slim Gta 6'da Performansı Üzer mi + Güvenilir Satıcı Önerisi?

slim ve düz ps5'de 30 fps olacak
Slimde 30FPS olup Proda 60 olmasını sağlayacak bir donanım yok Proda, 30 olursa hepsinde 30 olur ama bence Series S hariç hepsine 1080P 60FPS modu gelir Proda 2K 60FPS gibi ek bir mod olabilir belki veya RT detayları daha iyi olur Proda.

Ben hic playstain xbox vs gibi konsol almadim o yuzden bilmiyorum. Sadece 30fps icin cevap vermek istedim.

Slimde 30FPS olup Proda 60 olmasını sağlayacak bir donanım yok Proda, 30 olursa hepsinde 30 olur ama bence Series S hariç hepsine 1080P 60FPS modu gelir Proda 2K 60FPS gibi ek bir mod olabilir belki veya RT detayları daha iyi olur Proda.
Sanmam sadece detay için x2 fiyat konsolu satamaz sony çünkü

Bence PS5 Slimde 60FPS ve 30 FPS olacak grafiklerin güzel olmasını isteyenler FPS ten feragat edecekler. Pro da ray tracing modunda daha iyi görsel kalite ile 60fps vereceğini tahmin ediyorum. Sırf GTA 6 için pro almak pek mantıklı değil bence.

https://amzn.eu/d/03VDJc6C

Bu satıcıdan alınır mı dostlar hem amazon hemde karta taksit olduğu için mantıklı geldi
ps5 sıfır fiyatlarına çok büyük zam geldi ancak 2.el fiyatları hala makul seviyede yani sıfıra zam geldiği kadar 2.el fiyatlarınada zam gelmedi param güvende gibi sistemlerle biraz faiz koysa bile örneğin 23-24K'ya taksitlendirip 2.elde alabilirsiniz onun dışında taksit önemliyse burdan alınır

Sanmam sadece detay için x2 fiyat konsolu satamaz sony çünkü
Fiyatı normalde 2x değil ve sadece SSD depolama farkı bile neredeyse o fiyat farkını hak etmesine sebep oluyor zaten yurtdışında. Sony zamanında PS4 Proya da çok kasmadı zaten buna da kasmaz, benim param var en iyisi olsun diyen direkt Pro alsın o ayrı ama parası olmayan standart oyuncunun tercih etmesi için bir sebep yok. Sony nin amacı da herkese Pro satmak falan değil zaten, Pro satmanın Slim satmaya göre bir avantajı yok Sony için.

Son düzenleme:
Geri