uomerlutfi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,253
oha la 2m neKEŞKE tebilondan alsaydık telegramda gördüm birisi 2 milyonluk çekmiş okey olmuş incehesap iptal olcak diğelri yollucak kesin
oha la 2m neKEŞKE tebilondan alsaydık telegramda gördüm birisi 2 milyonluk çekmiş okey olmuş incehesap iptal olcak diğelri yollucak kesin
2 milyon ne ***KEŞKE tebilondan alsaydık telegramda gördüm birisi 2 milyonluk çekmiş okey olmuş incehesap iptal olcak diğelri yollucak kesin
OHAKEŞKE tebilondan alsaydık telegramda gördüm birisi 2 milyonluk çekmiş okey olmuş incehesap iptal olcak diğelri yollucak kesin
fiyat hatası der geçerBu Kadar Alımın İptali Olursa Mahkemeden Çıkamaz![]()
inceye çök hala stok var gerçi iptal olma ihtimali yüksek ama denevarya sinerjide tam alıyodum stok bitti abi ya
Valla öyle olucak gibi bende aşırı üzüldüm şuan tebilondan almadığım için orası göndericek gibiKEŞKE tebilondan alsaydık telegramda gördüm birisi 2 milyonluk çekmiş okey olmuş incehesap iptal olcak diğelri yollucak kesin
Entegrasyon hatasi der fiyat realizmine uymuyor der mis gibi de cikarBu Kadar Alımın İptali Olursa Mahkemeden Çıkamaz![]()
Zamanında Bir Arkadaş DDR5 İçin 4 Slot Fazla Diyorduşimdi 4 stick takılabilcek motherboard bulmak lazım
stok hatası veya çalışan hatası diyerek çok da kolay çıkarlarBu Kadar Alımın İptali Olursa Mahkemeden Çıkamaz![]()
Yanılmıyorsam firmalar o kadar toplu bir siparişi iptal etme hakkına sahip. Bunlar perakende satış yerleri, toptan satışa girer o iş sakat.KEŞKE tebilondan alsaydık telegramda gördüm birisi 2 milyonluk çekmiş okey olmuş incehesap iptal olcak diğelri yollucak kesin
Harbıden konu açıldığı gibi geldik incehesap hala devam ediyor tebilon göndericek ki stoğu kapattıulan konu acıldıgı gibi geldim aldım tebilon gönderip incehesap göndermezse ağır üzülürüm vatanı da kaçırmıstım zaten