hsnsrtts
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
iptal yememe ihtimali sıfır hocam para döndürecekler belli100 tane ye kadar ekleyebiliyorum şu an. 100 de sitenin max limiti sanırım.
iptal yememe ihtimali sıfır hocam para döndürecekler belli100 tane ye kadar ekleyebiliyorum şu an. 100 de sitenin max limiti sanırım.
Knk kontrol etsene 75’de kaldı benim100 tane ye kadar ekleyebiliyorum şu an. 100 de sitenin max limiti sanırım.
Ayn knk gelirse yaparsınaldim 2 tane birini kullanirik birinide 7.5 k dan satarim
Ben 02.28'de tg'den gördüm de ilk kendime aldığım için postu geç girdimO iş öyle mi oluyor yawBilsem konuyu ben açardım. Gittim Amazon konusuna link attım konu açın dedim
![]()
one olum öyleiptal yememe ihtimali sıfır hocam para döndürecekler belli
olum bunu alan adamın ne biçim bir para havuzu var ki şöyle riske giriyoriptal yememe ihtimali sıfır hocam para döndürecekler belli
Buzlu bademolum bunu alan adamın ne biçim bir para havuzu var ki şöyle riske giriyor
Sidik yarıştırmak gibi olmasın ben 02:22de bu kardeşten görmüşüm.Ben 02.28'de tg'den gördüm de ilk kendime aldığım için postu geç girdim
şu adamın siparişleri arasjnda bile sadece 630 sipariş var kim bilir toplam kaç kişi aldıiptal yememe ihtimali sıfır hocam para döndürecekler belli