teşekkürler ama yetişemedim :/ bitmiş![]()
CORSAIR MP600 CORE XT 2TB 5000MB / 4400MB Gen 4.0 NVMe SSD (CSSD-F2000GBMP600CXT) Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR MP600 CORE XT 2TB 5000MB / 4400MB Gen 4.0 NVMe SSD (CSSD-F2000GBMP600CXT) Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Fiyat BEDAVA ama sorun fiyat değil asıl sorun ürünün gelip gelmeyeceğiLexar ARES 2nd Gen RGB 32GB (2x16GB) 7600MHz CL36 DDR5 Gaming Ram
bu ram için 11.359 tl iyi bir fiyatmı alacam ama herkes digerini almış bunun stoğu var fiyat olarak nasıl çok bilmiyorum takip etmiyorum yani
al dostum al artık diğeri stoğu bitti şunu alacaksan al artıkLexar ARES 2nd Gen RGB 32GB (2x16GB) 7600MHz CL36 DDR5 Gaming Ram
bu ram için 11.359 tl iyi bir fiyatmı alacam ama herkes digerini almış bunun stoğu var fiyat olarak nasıl çok bilmiyorum takip etmiyorum yani
kral galiba bi sen almayan kaldın al da geçLexar ARES 2nd Gen RGB 32GB (2x16GB) 7600MHz CL36 DDR5 Gaming Ram
Harika bir ram. Bu fiyata alınır gözü kapalı. Ama gelir mi? Orasını bilmem.Lexar ARES 2nd Gen RGB 32GB (2x16GB) 7600MHz CL36 DDR5 Gaming Ram
dost bu vengeance ramler hem intel hem amd için uyumlu değil mi kafam karıştı?Hayır. Bunlar otomatik profiller. Elle girmeniz gerek demek bu. Ayrıca expo xmp, bunlar artık default teknolojiler. Vardır hepsi.
Sinerji bu konularda adı iyi anılan bir firma değil çok ümitlenmeyin yine.sinerji çabuk kaçtı o da garip ona kesin gözuyle bakıyorum valaa
tamam aldımal dostum al artık diğeri stoğu bitti şunu alacaksan al artık
Uyumludost bu vengeance ramler hem intel hem amd için uyumlu değil mi kafam karıştı?
Öyle yapılıyorsa tabi sorun yok ama alan dikkat etsin, insanların çoğu amd kullanıyor ve tak çalıştır olarak tam verimi alamayacaklar.Öyle bile olsa, manual profil girilebilir. Expo, xmp bunlar sadece ön tanımlı hazır profiller. 1 youtube videosuna bakar bilmeyen birisi için bile. Hiç sorun yok.