bilmiyorum ama logitech in amiral ürünü. ne kadar kötü olabilir mantıkenMikrofonu nasıl bunun bilen var mı
Çok övdün mecbur aldım knk5 bin bandında güvenebileceğim tek kulaklık hyperx 3 s. onu da almak istemedim bütçeyi arttırınca steelseries nova 7 gen 2 var en fp alternatif. biraz daha rahat olsun isityosan fiyat 12 13 e çıkıyo orda tercihler razer blackshark v3 pro ya da kraken v4 pro. onların yerine aynı fiyat bandında daha üst seviye bir kulaklık astro a 50 x. hiç kullanmadım takmadım ama çok rahat olduğundan eminim. kulaklık tutucu da ihtiyaç duymuyosun o dock una taktığında kulaklık tutucuya koymuş gibi sabit duruyo. aynı zamanda şarjda oluyo. bence batarya derdi sorun olmaz. full şarjda 1 günü götürüyo kulaklık. zaten kulaklığı takmadığın zamanda kulaklığı şarj istasyonuna koyucaksın. koyduğunda şarj dolcak. seni şarjsız bırakmıcak. bence tartışmasız fiyatta ürün de iddialı. son 9 stok kalmış.
Emeğine sağlık hocam konuyu açan arkadaşın da emeğine sağlık iyiki böyle bi forum var. Herkese teşekkürler. Kaldı klavye maus ve kasa sjdjddhayırlı olsun bence uzun vadeli de güzel yatırım. evet fiyat indirimli halinde bile düşündüğünde bir kulaklık için yüksek ama alternatiflerini de görüyoruz. yeni piyasa fiyatlandırması böyle yapacak bir şey yok. ben sadece pc için kullanacağım. ps5 xbox falan varsa onlarla da uyumlu tek tuşla bağlanıyomuş.
ve stoğu bitmiş alanlara hayırlı olsun. alacak olan varsa yine indirim dönemi boyunca ara ara ürüne baksın. çünkü fırsat bitmiş görünse de bazen 1-2 stok açabiliyolar geldiğinde yapıştırırsınız. önceki kampanya dönemlerinde ürün bitse de sonradan birer ikişer stok ekliyolardı ara ara. yine olabilir diye fikir verdim aklınızda olsun.