❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G65b 9999tl - 32" Qhd Curved Fast Va 240hz

Bu fiyata alinirmis. Bundan iyi mutfak TVsi olur, HDMI CEC ve kumandasi da varmis. 1500R curve olsa daha iyiydi ama (curved MSI AG321CQRyi mutfak TVsi yaptim, 1500R curved ozelligi ile bozulan yine VA panelli 24" flat Samsung TVden gorus acisi olarak cok daha basarili, yani curved diye hemen elemeyin).. Black smearing derecesi ne acaba..

Son düzenleme:
@Zymnax @anlove durumlar ne? bana amazondan mail geldi nakliye gecikti diye. 1 hafta sonra teslim edilecek diyor da teslim edilmesi pek mümkün gelmedi bana
Ekran Resmi 2026-06-22 11.16.51.webp

Tahmini teslimat tarihi 25.06.2026 görünüyor. Belki bugün dağıtıma çıkar. Bilgilendiririm.

@Zymnax @anlove durumlar ne? bana amazondan mail geldi nakliye gecikti diye. 1 hafta sonra teslim edilecek diyor da teslim edilmesi pek mümkün gelmedi bana
Hocam selamlar, urun 2 saat kadar once elime ulasti. Kurulumunu yaptim, olu piksel ve banding testlerini falan da yaptim. Monitor kusursuz ve renkleri cok canli. 32”te 2k biraz siritiyor ama bence bu fiyata olsun o kadar. IPS’e kiyasla ghosting var ama rahatsiz edici seviyede degil. Akilli Tv olarak da kullanilabiliyor olmasi guzel, yine de o sekilde kullanacagimi sanmiyorum. Hoparloru monitor hoparloru icin fazlasiyla iyi.

Hocam selamlar, urun 2 saat kadar once elime ulasti. Kurulumunu yaptim, olu piksel ve banding testlerini falan da yaptim. Monitor kusursuz ve renkleri cok canli. 32”te 2k biraz siritiyor ama bence bu fiyata olsun o kadar. IPS’e kiyasla ghosting var ama rahatsiz edici seviyede degil. Akilli Tv olarak da kullanilabiliyor olmasi guzel, yine de o sekilde kullanacagimi sanmiyorum. Hoparloru monitor hoparloru icin fazlasiyla iyi.
Hayırlı olsun benim siparişimi stok yok diye iptal ettiler aşşırı üzüldüm ama sizin adınıza sevindim. Keşke yapılabilecek bir şey olsa

Bende bunun biraz daha eski g7 240hz versiyonu var ve panel çok başarılı tavsiye ederim. Her va panel birbiriyle aynı degil ghosting falan yok bendekinde. Bundan sonra olede geçerim anca

Evet 2020 yılında samsung c27g75t kullandım kullanılan panel hızlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,591
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri