indirim kuponu ile 3150 liraya geliyor.öncelikle gidipte bana şuraya çık diyip 4 5 k lık mouse lar önermeyin fps oyunları için 3k lık mouse istiyorum
bunla aynı fiyatta 2 tane daha rawn mouse var seçemedim hangisini alıcağımıindirim kuponu ile 3150 liraya geliyor.
![]()
RAWM SH01 Pro Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
mchose a5 ultra ile arasında kaldımN11 kuponu falan varsa daha ucuza gelir.
Türk Telekom mobil müşteriyseniz de uygulamasında Idefix kuponu var. O da ₺300 olması lazım, Idefix'den daha ucuza alınabilir.
meyergaming.com
hocam ben 320 hz monitörde oynuyorum yani bence bana 1k 2k hz baya fark ettirirKARNE10 kodu ile bu da alınabilir, Rawm göre switchleri daha iyi.
![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Gaming Mouse [PAW3950 & 54g]
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Gaming Mouse [PAW3950 & 54g] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Tek farkı 8K Hz ayrı satıyorlar, ama inanın 1K Hz üstü gereksiz. Çoğu oyun desteklemiyor. Ürünün içeriği iyi bence TTC Gold, 100 milyon basım switch, 3950 ve Nordic MCU. Hatta kendime alacağım gibi duruyor. Scyrox V8 yoruyor biraz, bunu kullanırım.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kodu da sepete tıklayınca aşağıdan ekliyorsunuz. Meyer Gaming sitesi bayağı kullanışsız, sürekli açılır pencere geliyor falan tilt etti biraz.
Alıntıyı görüntüle
8K Hz alıcısı ₺500 indirimle alınca ₺3000 denk geliyor yani istiyorsan alıcıyı da al. Ama oyunlar desteklemiyor yani, masaüstünde Hz fark etsen bir şey olmuyor. Desteklemediğini de oynarken yaşanan fare takılmalarından anlıyorsun.hocam ben 320 hz monitörde oynuyorum yani bence bana 1k 2k hz baya fark ettirir
peki mchose a5 ultra mı bu mouse mu8K Hz alıcısı ₺500 indirimle alınca ₺3000 denk geliyor yani istiyorsan alıcıyı da al. Ama oyunlar desteklemiyor yani, masaüstünde Hz fark etsen bir şey olmuyor. Desteklemediğini de oynarken yaşanan fare takılmalarından anlıyorsun.
Mchose 3395 ₺2600 satıyor, GAminggen veya kim artık zamlıyorsa, Mchose ürünleri ederinden pahalılar alınmaz.peki mchose a5 ultra mı bu mouse mu
Attığım linktekinibunla aynı fiyatta 2 tane daha rawn mouse var seçemedim hangisini alıcağımı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mchose a5 ultra ile arasında kaldım
@darktower adlı arkadaşla senin attığın arası git gel yapıyorum darktower güzel argümanlar sunuyorAttığım linktekini
Bu arada KARNE10 kodu Meyergaming'deki diğer ürünlerde de geçerli. Çok detaylı bakmadım VGN fareleri falan da var. Veya atıyorum bütçeyi biraz çıkarım deyip belki indirim ile ₺3500 magnezyum yüzeyli mouse falan da alınabiliyordur. Onlara bir bakın.@darktower adlı arkadaşla senin attığın arası git gel yapıyorum darktower güzel argümanlar sunuyor
scyroxöncelikle gidipte bana şuraya çık diyip 4 5 k lık mouse lar önermeyin fps oyunları için 3k lık mouse istiyorum