İnceleme Havit Gamenote H2015 Pro Kulaklık

stbeox

80+
Reaksiyon skoru
81
Evet çoğu kişinin merak ettiği bir kulaklığın incelemesini yazmak istedim. İncelemem iyi olmayabilir ilk defa inceleme yazıyorum şimdiden kusura bakmayın.
Öncelikle bu kulaklığın zaten fiyatıyla öne çıktığını hepiniz biliyorsunuz. Ben 1850₺'ye aldım. Yorumları da ona göre yapcam.

Kutu İçeriği
İçerisinden USB Dönüştürücü Dongle (Type c dongle usb dönüştürüceye yandan takılabiliyor. Asıl bağlantıyı sağlayan type c dongle.), Type-C Dongle, Type-C/Aux Kablo, Type-C/USB-A Kablo, Mikrofon, Sticker, Garanti Kartı, Kullanım Kılavuzu çıkmakta. Bu fiyata göre dolu bir kutu içeriği olmuş.

Bağlantı Modu
2.4 Ghz dongle (usb/type-c), kablo ile bağlantı, BT seçenekleri var. bağlantı seçenekleri max bu kadar olabilirdi zaten diyip burayı geçiyorum.

Konfor
Yumuşak kumaş pedler kulakta ağrı yapmıyor. Ama şunu söyliyim niye bilmiyorum ama bende kumaş biraz kaşıntı yaptı uzun kullanımdan sonra. Benle de alakalı olabilir bilmiyorum. Uzun süre kullanımda kulağı ağrıtacak bir ped değil asla. Kafa bandı da güzel o da ağrı yapmaz. çok yumuşak değil çok sert te değil orta bir düzeyde yumuşaklığı var. Büyük bir kulağınız varsa tüm kulağınızı içine almayabilir ama pedler. Çoğu kulaklıkta durum böyle zaten. Ama sorun yaratmaz yumuşak olduğu için.

Malzeme Kalitesi
Bu kısım beni şaşırttı. Malzeme kalitesi bu fiyata göre premium hissettiriyor. Sağlam bir yapısı var ve uzun yıllar gider diye düşünüyorum. Öyle düşürmeyle kırılacak bir şey falan değil yani.

Ses Kalitesi
Ses kalitesini önceki kulaklıklarıma göre yorumlayabileceğim. Razer barracuda x ve Creative aurvana live se kullandım. Bu ikisine göre kıyaslayacak olursak. Ses kalitesi konusunda ikisinin de gerisinde kalıyor ama fiyat odaklı düşünürsek iyi bir ses kalitesi var. Ama dediğim gibi önceden diğer kulaklıkları kullanıp buna geçince ses kalitesinde ağır bir düşüş yaşadım. Yani gerçekten de bu kadar abartılacak bir ses kalitesi düşüşü yaşadım. Müzik konusunda asla tatmin etmedi diyebilirim

Oyun kısmında da tok bir ses olduğunu söyleyebilirim. Boğuk bir ses varken ses kasabiliyorsunuz rahat şekilde oynarsınız. ben valorant'ta test ettim. Ses kasılıyor yani sıkıntı yok. Ama ses kalitesinden olsa gerek tok diyebileceğim bir ses var. Fiyatına göre konuşacak olursak yine iyi tabii ki.

Eğer sesi basslı bir müzilte%90 ve üzerine çekerseniz müzik dinlerken titreyecek kadar ses geliyor. Bunu da 53mm sürücülere borçluyuz.
Sadede gelecek olursak mükemmel bir ses kalitesi beklemeyin, ama beter bir şey de değil.

Telefon ile type-c bağlantısına gelecek bilgisayarda aldığım sesten çok daha kötü bir ses aldım. Yani beni müzikten soğuttu. Telefonunuz için müzik dinlemek adına alıyorsanız kesinlikle almayın! Bu fiyata başka alternatifler bakın. Bu konuda çok netim.

Not: Ses farklılıkları
telefonda BT modunda ses düzeyi düşük ama ses kalitesi daha iyi, dongle modunda telefonda ses düzeyi yüksek ama ses kalitesi çok daha kötü
Pc tarafında Dongle ile ses kalitesi kötü iken kablolu kullanırsanız ses kalitesinin çok daha iyileştiğini ve ses düzeyinin de kabloluda daha fazla olabildiğini göreceksiniz.

Driver
Çince biliyorsanız rahat bir şekilde kurarsınız bu driverı :D.
Driver 2008 yılı tasarımlarına sahip. Beni eski yıllara götürdü en azından. Driverda EQ, Pil göstergesi (4 diş), 7.1 surround ayarları, mikrofon ve ses ayarları var.
kalitesiz bir driver yapmışlar. 7.1 özelliği de her zamanki gibi, bu fiyatlardaki diğer kulaklıklar gibi, kötü.

Mikrofon
Valla mikrofon gerçekten başarılı olmuş. Yani bu mikrofonu kullansanız istediğiniz her platformda sorunsuz şekilde kaliteli bir ses ile iletişim kurabilirsiniz. Razer Barracuda X in mikrofonundan sonra iyi geldi.

Alınır Mı?
Sadece müzik dinleyen biri iseniz alınmaz. Oyun, film, arada bir müzik gibi genel işleri yapıyorsanız fiyatı göz önünde bulundurursak alınır.
Başka sorularınız varsa konu altına yazabilirsiniz.
Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:
benim de bugün geldi daha kutusunu bile açmadım müzik film yok bende sadece cs oynuyorum umarım memnun eder

güzel inceleme eline sağlak

Bir bu bir de Wraith Eva'yı merak ediyorum. Detaylı teknik incelemeleri bir çıksın duruma göre birini alacağım.

Merhaba, Driverı https://havitsmart.com/pages/driver-download dan indirdim ama çince yazılar gelince biraz ürktüm ve kurulumu yapmamıştım acaba yanlış yerden mi indirdim diye ama :D doğru mu, buradan mı indiriliyor ? bir de driverdan gelen uygulama ses kalitesini düzeltmede gerçekten etkili mi? bazı yerlerde driver indirmeseniz de olur gibi yorumlar olmuş. müzik dinlerken çok kalitesiz kalıyor ama ben çoğunlukla cs2 de kullanmak için aldım.oyunda da müzikte de sesler çok tiz geliyor.bu konularda kayda değer bir değişiklik sağlıyor mu ? teşekkürler .

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,593
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri