İtemsatış Üzerinde Yaşadığım Sorun

Baas

80+
Reaksiyon skoru
5
Beyler selamlar, itemsatış üzerinden 1 yıl önce Valorant hesabımı satmıştım. Arkadaşım geri çekmiş, ben de İtemSatışa girmedim, adama cevap vermedim. Alan kişi de şikayetçi olmuş evime icra dosyası gönderdiler. Bunu araştırdım itirazda bulunabileceğim yazıyordu, itirazda bulundum. Bir süre geçtikten sonra itirazın iptali diye bir dava açıldı şuan suçlu muyum avukat tutmam gerekiyormuş sanırım ne yapmam lazım acil taktik istiyorum, arkadaşımın yaptığı sorun sebebiyle ben suçlanıyorum

Beyler selamlar, itemsatış üzerinden 1 yıl önce Valorant hesabımı satmıştım. Arkadaşım geri çekmiş, ben de İtemSatışa girmedim, adama cevap vermedim. Alan kişi de şikayetçi olmuş evime icra dosyası gönderdiler. Bunu araştırdım itirazda bulunabileceğim yazıyordu, itirazda bulundum. Bir süre geçtikten sonra itirazın iptali diye bir dava açıldı şuan suçlu muyum avukat tutmam gerekiyormuş sanırım ne yapmam lazım acil taktik istiyorum, arkadaşımın yaptığı sorun sebebiyle ben suçlanıyorum
Hesap alım satımı zaten yasak olan bir durum. Kendi hesabın ise geri ver. Değilse arkadaşın ile konuş o geri versin. Eğer aranız bozuksa arada kaynayan sen olacaksın. Bu tarz işlerde başkası adına neden işlem yapmayın. Uzlaşmaya çalışın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Baas
Hesabı ver

• Beğen
Reaksiyonlar: Baas
Teslim etmek için geç kalmadım mı

Çok masum gelmedi nedense anlattıkların . Sanki fırsatçılık yapıp sen geri almışsın hesabı sen adama cevap vermemişsin gibi . Adam bu yola başvurduysa hesabı almaktan ziyade senin veya arkadaşını (ki arkadaşın burada hiç bir şeyden etkilenmez ) süründürme peşinde. Avukat olayına gelince bu işten haklı çıkamayacağın gibi birde extra dosya masrafları ve avukat ücretleri vererek kendini daha zarara uğratırsın adama ulaşmaya ve orta yolu bulmaya çalış.

Adam sana icra savasi açmış, sende hiç araştırmadan reddetmissin. Adam kanıtlarsa, ki kanitlar. Acikca dolandırıcılık yapmissin, icradaki ücret sen kanitsiz reddettiğin icin arttacak ve iptal masrafı da sana girecek. Burda "hesap satışı yasak" vs demişlerdi o yasak oyunun yasası, davayı etkilemez. Adami bulup anlasman lazim yoksa hem icra ucreti, hem avukat masrafı, hem sebepsiz reddettiğin ve sureci uzattigin icin ekstra masrafı sana girecek. Gerçi bu süreç uzun sürüyor, zamanın var. O "arkadaşın"la da konuşma birdaha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam sana icra savasi açmış, sende hiç araştırmadan reddetmissin. Adam kanıtlarsa, ki kanitlar. Acikca dolandırıcılık yapmissin, icradaki ücret sen kanitsiz reddettiğin icin arttacak ve iptal masrafı da sana girecek. Burda "hesap satışı yasak" vs demişlerdi o yasak oyunun yasası, davayı etkilemez. Adami bulup anlasman lazim yoksa hem icra ucreti, hem avukat masrafı, hem sebepsiz reddettiğin ve sureci uzattigin icin ekstra masrafı sana girecek. Gerçi bu süreç uzun sürüyor, zamanın var. O "arkadaşın"la da konuşma birdaha
Hesabi arkadaşının geri almasını vs hickimse umursamaz. Alış ve satış iki davacı arasinda. Ben dolandırmadan arkadasim hesabi geri almış diyemezsin.

adamla anlaş hesabı geri ver yada parasını ver anlaşıp dolandırıcılık olarak suçlanırsan adamla anlaşsan bile kamu davası açılır uyapta ne gözüküyor ceza davası mı?

Dolandiriciliga giriyor hesabı vermeyi ya da konuşmayı dene muhtemelen kabul etmeyecektir sahsen güvenip tekrardan hesabi almazdım orta yol bulmaya çalışın

Geri