Advocate
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 691
Hocam bütçeniz imkan veriyorsa aradaki farka gerçekten değer. VD4 hem neredeyse 2 kat daha güçlü. Malzeme kalitesi olarak da arada uçurum var. Ayrıca masada kullanacaksanız VD4'ü kaldırıp kurmak daha kolay (V10 Pro'yu masadan çıkarmak için yanında gelen alyan sürekli yanınızda bulunmalı)@Advocate hocam anladığım kadarıyla pxn konusunda en bilgili kişilerden birisiniz kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum.Şu anda V10 Ultra yaklaşık 16.000 TL, VD4 ise 23.000 TL. Sizce fiyat farkına değer mi?Uzun zamandır vd4ün indirime girmesini bekliyorum ama geleceği yok gibi . V10 Ultra kullandığımda elime oyuncak gibi gelir mi, yoksa aralarında çok büyük bir kalite ve sürüş hissi farkı var mı? Assetto Corsa gibi simülasyon oyunları oynuyorum.Birde euas satıcısında herhangi bir eksiklik yada sorun var mıdır.Teşekkür ederim.
VD4 şuan bir tık indirimli gibi ama 1 ay önceki 20k seviyesine bir daha inmez. O zaman alsaydınız büyük kardaydınız bir daha o fiyat seviyelerine inmesinin imkanı yok o yüzden alacaksanız şimdi alın. Çünkü önümüzde okullar açılana kadar bir indirim gözükmüyor.