Shadow 3x mi Ventusmu

grimes

80+
Reaksiyon skoru
0
Daha yeni ekran kartı siparişi verdim Msi rtx 5070ti shadow 3x ama ekran kartının incelemelerine baktım en giriş seviye ekran kartı olduğu, ısındığı ve sesli olduğu gibi şeyler duydum sizce iptal edip ventusmu alayım yoksa sizin model önerileriniz varmı 69 a aldım bu arada saygılar

Ventus shadowdan bi tık daha iyidir ama aralarında aman aman bi fark olmaz

Ventus bir ''şey'' Shadowda aynı ''şey'' in laciverti ama daha kötü olanından. O bir ''şey'' i sen anladın. İptal et kesinlikle. Daha ucuza daha iyi modeller var. O kart için 69K çok çok fazla adının MSI olması dışında bir özelliği yok.

Son düzenleme:
Ekran kartı alacaksanız, ana işi ekran kartı olan firmaları tercih edin. Asus ve MSI ana işleri anakart ve laptop. Her ürünü üretiyorlar diye kaliteli iş yapıyorlar algısı olmasın. Marka algılarının ekmeğini yiyen firmalar, ürünün ederi ₺3 ise ₺10 istiyorlar.

Palit, INNO, PNY gibi köklü ekran kartı firmaları uygun fiyatta daha ideal. Bence pahalı ürünlerde de MSI ve Asus dışında firmaları tercih etmek daha mantıklı.

69k shadow için ciddi yüksek ya. gigabyte gaming ocyi haziranda 58 e aldım. soğutmasından ve ses seviyesinden gayet memnunum. @darktower ın da dediği gibi biraz marka algısı sebebiyle yüksek fiyatlar istiyorlar

Geri