bu kahve makinesiyle aynı tamamen tek fark renk sanırım
Var mı şöyle f/p 7-8k bandında bir şeyler
Bu makineyle nespresso arasinda cok kaldim ya.
İkisi birbirinden cok farkli makinalar hocam biri kapsül kullaniyor biri cekirdek. Sürekli kapsul alirim dersen nespresso iyi pratik ama maliyetlidir, dolabilen kapsul yada muadilini alsan bu sefer tadı tutmuyor malesef. Philipsin bu modelinde kaliteli cekirdek kahveyi dök kullan arada temizle uzun sure gider. Cok fazla cesit yapan makineye aldanmamak lazim hepsinin özü expresso benim makine 28 cesit civari kahve yapiyor tek kullandigim americano o da sicak su eklenmis expresso zatenBu makineyle nespresso arasinda cok kaldim ya.
Nespresso bulaşma hocam kapsül maliyetinden satıyorum zaten ben bu tarz otomatik , yarı otomatik bir makine alcam.Bu makineyle nespresso arasinda cok kaldim ya.
İkisi birbirinden cok farkli makinalar hocam biri kapsül kullaniyor biri cekirdek. Sürekli kapsul alirim dersen nespresso iyi pratik ama maliyetlidir, dolabilen kapsul yada muadilini alsan bu sefer tadı tutmuyor malesef. Philipsin bu modelinde kaliteli cekirdek kahveyi dök kullan arada temizle uzun sure gider. Cok fazla cesit yapan makineye aldanmamak lazim hepsinin özü expresso benim makine 28 cesit civari kahve yapiyor tek kullandigim americano o da sicak su eklenmis expresso zaten
Kapsüller alüminyum içerdiği için zararlı değil mi?Nespresso bulaşma hocam kapsül maliyetinden satıyorum zaten ben bu tarz otomatik , yarı otomatik bir makine alcam.
Bu model çıkalı 2ay oldu.Başka model olabilir.Ben 2 gün önce düştüğnü gördüm fakat onun haricinde görmedim.Amazon depoda bir kaç kez önüme düştü 16500 tl civarına.
Ben bir spotçudan 3 taksit 19 bine almıştım.
Bu model çıkalı 2ay oldu.Başka model olabilir.Ben 2 gün önce düştüğnü gördüm fakat onun haricinde görmedim.
Aynı diye biliyorumBunun aynısı değilmi? Yanlış bilgi vermeyeyim ben pek anlamam kahvede sevmem eşime almıştım. Sadece 5500olduğunu biliyorum.