efeyesilsu
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Amd 7840hs işlemci 4060 ekran kartı var, ekstra bi ayar yapmadım ben.Hocam teşekkürler sayenizde stoğa geldiğini farketmiş oldum ve şimdi sipariş verdim ancak bilgisayarımda işlemci için sanırım 5ghz limiti ve 100w üstü 1dk'dan fazla çekmesine izin vermiyor. Siz hangi işlemcili ekran kartlı modeli kullanıyorsunuz overclock yada undervolt kilitlerini aşabildiniz mi? Benim bilgisayarımda Fn+Tab ile Advanced BIOS'a giriş yöntemi çalışıyor ama çoğu ayar bilgisayar açılınca veyahut kapanınca sıfırlanıyor.
Ben laptopu kapatınca soğutucunun adaptörünü fişden çekmiyorum. Klavuzda çekilmesi gerektiği mi yazıyor? Bende hiç plastik kokusu olmadı bu arada.Malzeme kalitesi aşırı kötü, yanında gelen güç adaptörü aşırı dandik. Kullanma kılavuzunda da kullanmıyorken çıkarın yazıyor zaten takılı bırakmak akıl karı değil. Aşırı sesli çalışıyor ve çalışmaya başladığı anda da dandik plastik kokusunu bütün eve yayıyor. Bence bu paralar verilmez ancak muadil başka seçenek de maalesef yok. Laptop soğutucu isteyenler mecbur almak zorunda.